Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skaka : Sanader je veliki čovjek, drago mi je što je u Sarajevu!
Sramite se, ko eto vi nepogresivi.
Sramite se vi koliko ste glupi pa ne kontate da su zaje*ancije i njemu simpatične ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bandic beg zagreba tata Hercegovaca u Hrvackoj.
Skaka je institucija! Skaka is The Man!
Bandica je bas krenulo u zadnje vrijeme....primio ga Putin i urucio mu priznanje ,a sad ga primio Skaka...
Ne bih me cudilo da na na klicu bude " Bakir Izetbegovic ugostio Milorada Dodika: Kafa na festivalskom trgu i setnja Sarajevom". Srpska loza Izetbegovici
dva Bandit-ca setaju Sarajvom!
Gradonačelnik općine Stari Grad i one najmilije općine Centar. Koliko si projekata završio u općini Novo Sarajevo????? SFF je živio i prije Skake i to sa boljim Oskarovcima.
divno. hajga sad malo provozaj po onoj grbavoj cesti od Grbavce do Mojmila davidi cojk kako volis i kako se zaista boris se za sarajvo. Grad cini infrastruktura, cistoca ulica, rijeka, rjesen problem kanalizacije, itd. A ne samo frajerisanje stim SFF, dovodjenje i placanje naki staraca poput Brege, nakog "slavnog" fudbalera, tj. kurchenje sa "slavnim licnostima".
hahah sve jedan te isti lik pod različitim nickovima , Skaka ofiran si, glupane promijeni bar tekst
Ukrao pare na EYOF-u , identična žičara na Ravnoj Planini(gori što bi on rekao) koštala 11 kod nas 22 miliona, ukrao pare na koncertima za NG pogledajte cijenu Čole ,na koncertima ima monopol na sankovima u talu sa mafijom,i najveći zločin glup k'o krc
Milan Bandić je opasan čovjek, on je porodica Ivana Bandića koji je SOA operativac, sjetimo se samo da je on bio jedan od povezanih u aferi sa tegeltijom i selefijama, Milan je kao i njegov rođak saradnik udbe i sisa, gdje god da se on petljao tu je bilo malverzacija, ovaj čovjek je čak i za vrijeme rata imao mnogo moći, učestvovao je u sakrivanju ratnih zločina itd itd.
Hahahahha pa ovo je sve poznato našim institucijama a i običnim ljudima, od novinara sam i dobio ove informacije. Riješena Stvar!
Budali je svaki dan bajram kako vidim na klixu ih ne nedostaje
Skaka, bosnjak, musliman, bosanac, sarajlija, vjernik a postuje sve druge vjere, veliki covjek i velika dusa. To je pravi gradonacelnik, a ne kao drugi koji se ulizuju zapadu i prave se neki ateisti, sramota ih da kazu da su Bosnjaci, muslimani, da slave bajram.
Ja ne vidim da oni kafu piju ... Tako ste mogli napisati i ,,Skako i Bandic na prasetini"!!!
Još mu ga samo nisi pop..io Skaka!!''
sarajevo i split na kafi al sto bi skaka reko :D
Ovako treba da se druze predstvanici svih naroda na Balkanu, a ne da non stop liju žuč jedni protiv drugih...svaka cast!
Skaka kaže Bandiću: "Dragi moj gradonačelniče Zadra.."