Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E bilo bi dobro da hoće snimiti nastavak Ne bi bilo kao prije, al ko zna.. znaju Srbi snimiti dobru seriju!
majke vam ga sasave i bezobrazne, haha, gigo legenda, jos kad boga derne plac, pa jos gonjivom motkom kad zaprijeti, i onaj macola je bio majstor ( bata zivojinovic )
Bilo je price o tome,ali su ipak odustali.Srecom.Ne bi to na dobro izaslo.Primjer,"Otvorena vrata"..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Ja hocu zivot, sve il' nista ocu glavni zgoditak  to moj je moto ali sipak nesto ipak tu ne stima  zivot nije loto" 😃😃😃 Najbolja serija bivse Juge.
jugoslavija i srbija jedno te isto, a ove kinaze turske istjerati iz Evrope.
@ErikBerne ma jok i ja sam turcin
Danas bi Emilija visila po prosvjetnim štrajkovima i bila ovisna o leksilijumu,Giga bi bio nezaposlen,falilo bi mu par godina do penzije i uz rakiju nostalgično bi pričao o bivšim vremenima i o fObrici.Boba bi se navuko,Violeta udata u Čikagu,a onaj Saša bi izvršio samoubistvo...
gospode boze!
Gledam je i dan danas na jutjubu
Ja sam za Solun :):)
Violeta mi je najljepša bila😍 al me razočarala cetniklukom 😝
Nikad nebi trebalo mijesati glumu (ili bilo koju drugu umjetnost) sa privatnim zivotom istih .
Uvjek se nadje neka tuka koja ce da sere. Javi se Selmi Bajrami koja ide tamo na srpsku kitu. Nije tvoje da dirasvjekovne glumacke velicine koje nika nisu izgovorile rijec o drugima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa ovi Srbi liče na Turke ko jaje jajetu! !
Ne lice. Srbi jesu Turci.
@dezintegrator de ti tako elementarno obrazovan dokazi da su Bugari slicniji Turcima od Srba. I da si obrazovan ko sto se hvalis, znao bi procitati napisano. ja nisam rekao da Srbi lice Turcima, ja sam rekao da Srbi jesu Turci. Nista gore nego kad ti djikan pocne prosipati pamet koje nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ništa... DA SE PREISPITA ZAŠTO SERIJA NIJE VIDJELA SVOJ NASTAVAK. I TAKOĐE, OŠTRO OSUĐUJEM LIDIJIN ANGAŽMAN U ŠEŠELJEVOJ STRANCI!!!
Da osudite u Seseljevoj a svaki muslis bio kod Alije u stranci koji je bio u handzar diviziji.
Definitivno najjaca serija...genijalni bracni par Pavic koji su godinama pravili serije poput ove,hvala vam na svemu...ko sto ovaj gore reko,vrati me u sretne dane i djetinjstvo....
ovako turci izgledaju, ovaj dio lica kod ociju, nos, kosa...
mjesavina neka.
@SandzaklijaVI ovako vam Turci izgledaju, pa dajte koliko hodete minusa.
ja hocu zivot, bolji zivot...
najbolja serija ikada
Volim ovu seriju
O boljem zivotu hocete da pricamo .... ma hajte molim vas , ma dajte molim vas !
Danas ovi naši ne umeju ni seriju da snime. Najgore od svega je što pokušavaju da kopiraju Američke holivudske isprtke koji su sami po sebi loši i nikakvi.