Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto je ovo vijest?
Pa kliks samo sto nije poceo objavljivati svaki prdez u gradu.
@rauber...... A zašto si ti glup.... Gdje ti ovdje vidiš vijest ...? ? ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo još fali naslov "Drama na Jahorini"! Ovo ne može biti vijest na normalnom portalu. A što se tiče scenariste i njegovog protesta, problem je što takvi kao on (inače veoma glasna manjina u Sarajevu) misle da je svijet nastao od njih i da se završava s njima. Svako prosječno skijalište u Evropi, osim imena i prezimena vam na licu mjesta ubaci foto digitalnom kamerom, koji ostaje na ski karti. Tako da nema zloupotreba. I on se sad nešto čudi, a Klix mu još daje prostor!?
jel samo za jako sarajevo ili ono jaka bh?
@Za jako Sarajevo Pa covjek ne skija po Europi mozda. Skija citav zivot na Jahorini i prvi put dozivi nesto ovako. Al' hebiga Fedja, bezveze ih provali. Sad sam mogla kupiti kartu kao Sharon Stone, ali poslije tvoje primjedbe trazit ce i licne dokumente. A poskupila im ova poludnevna. A na Bjelasnici sesterosjed u funkciji. Sto bih skijala za 40 KM pola dana kad mogu na Bjelasnici uzeti 4 sata za 24 KM ili dnevnu za 30 KM?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Skijala sam na Jahorini posljednjih godina. I prosle godine. Nikad mi niko nije trazio ime i prezime pri kupovini karte. Ovo je glupo i sramotno, ako su uvelu ovako nesto. Sta ima biti zloupotrebe? Kupis kartu koja traje do kraja dana ili par sati. Mozes je dati i nekom drugom da skija. Ne mogu dvoje ici na nju u isto vrijeme. I za to postoji elektronski aparat koji biljezi prolaz. Ovo nikad nigdje nije bilo i ovo je sramota!
@politika.je Samo se kod sezonskih karata trazi fotografija i ime i prezime. I to ne kod svih. Imaju dvije vrste sezonskih karata.
ovaj isovic je zaboravio na sigurnosne izazove 21 vijeka,od terorizma do raznih vrsta exploatacije sigurnosnih sistema i propusta u njima.kako okarakterisati njegov karakter?
@@CIA E jedino to. Al' glupa im ova prodavacica. Nije cula za Dzuliju.
@politika.je cisto sumnjam da je toliko bas glupa ali eto sta da radi kad ti takav idiot dodje.qrine bi moje na zapadu tako srao i nastupio.odmah bi ga sekjuriti slluzba sprovela do izlaza i cao.bjezi ba.jos kad vidim ovih idiota sta mi je minusa udarilo a ne pitaju se danas sutra da odu sa porodicom i da ih neko izdigne a desava se se sirom svijeta.nasi ljudi ko da su rat prespavali.budaletine obicne glume qrac.odma se upale kao ja imam nesto protiv muslimana. pa eta i ira su dizale u zrak
zato sto je za srbe jeftinije
Vaše ime i prezime? Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
eto naseg bh rezisera koji zivi na POLJIMAMA u federaci ide na kahorinu i daje 50km za skijanje svako ima pravo izbora a kada bi neko iz rs-a od njegovi kolega dosa na Bjelasnicu,Igman itd i objavljuju se ovr njegove gluposti puuu smecari
@Audiii A Boga ti, sto covjek ne bi isao gdje mu je ceif za svoj novac? I Bakir ide u Beograd i kod Dodika u Banja Luku. Pa kad se oni fino druze izmedju sebe od naseg narodnog novca, zasto se mi svi ne bi druzili i trosili svoj novac gdje nam je volja?!
ja sam neko veče gledo neki pornić ali mi bilo mrsko da ga otresem
Da nisi otišo naoči?Da nisi nešto jeo a neko muško dijete čeznulo?Ima dosta mogućnosti ali ove dvije su najprije po simptomima.
Da nisi otišo naoči?Da nisi nešto jeo a neko muško dijete čeznulo?Ima dosta mogućnosti ali ove dvije su najprije po simptomima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja samo neznam sto je ovo bitna vjest da je objavljujete
feđa je previse ufuran i misli da je neznam ko!!! zeni je posao da pita,sta koji kura* drami on
Sta dramis,trazila ime ti dao odnosno slago i kraj price