Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupi Bosnu i Hercegovinu i sve istjeraj napolje, i mirna Bosna.
Bakiru Elone tj SDA osevapitćešse
doniraj novac za razvoj nauke...recimo udruzenju srebrnih malinara iz stranke...
@yeba.mene.drzava ja u tim malinama diplomirao
evo npr. meni. Ja cu sve potrositi, time povecati javnu potrosnju i uciniti dobro djelo privredi.
Ko trazi savjet pa u afriku ,u afriku ,sad cu ti otic na twitter i posrat ti se na tvoju glupost. Ko ti ne znas gdje uložit novac u afriku p.m sotonisticka. Djeca u africi umiru od gladi ,a ti ko fol ne znas . Ako ne znas da u africi djeca umiru od gladi onda ulozi u u pornoTube pizda ti materina.
@MunjaProjektMunja Opusti se malo, papak. Koliko si ti djece spasio od smrti pa dajes sebi za pravo da govoris tako? Svi mi znamo da djeca umiru, pitanje je KOME dati pare da budes siguran da ce hrana doci do te djece. Ja pomazem jednu organizaciju za koju znam da pravi obroke za djecu jer postavljaju klipove i slike redovno, ali to je sica. Kad bih htio da doniram milione, ne znam kome bih dao, to je druga prica.
Neka poveća plaće radnicima u svojim fabrikama
Da se sto prije dostsve vakcine u bih, poyy
Kupi Bosnu i imas privatnu drzavu, jos ti ostane nekih 180 milijardi viska
Plati trumpu ispod stola da baci nuklearku na bosnu da ocisti stoku i gamad jednom za uvijek....
SDA brate, ne mogu propasti evo ni 29 godina nakon osamostaljenja. Ne škode im ni ratovi, ni finansijske krize, ni pandemije, ni nezadovoljni glasači ...
Daj bratu 100 000voli te brat
Ja bi dodao da bi bilo ipak najbolje Fikretu dati da ne bankrotira a usput da može poceti nabavljati vakcine za svoj narod i to ove Pfizerove što im treba hlađenje na -70 stepeni a on je to vec predvidio davno jer je od Federalng ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica na celu sa Edinom Ramicem dobio besplatne hladnjače od 200 000 KM.Ugodno s korisnim.
Nemoj samo u BIH !!! OD NJE STO DALJE BJEŽI HAHAHA
Ne daj nikom feninga,
Srebrna malina....i nesikiraj se..od milion prave 100 miliona
Sagradi koji islamski centar u BiH, bolan.
Evo meni 15 miliona, ne treba više.
Evo sad ću ti ja poslati račun.