Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brate da imam i ja 20 miliona na racunu bolila bi me ona stvar za tehniku sada bi lezao u bazenu uz neki viski i kavijar :)
Razija sa četvrtog sprata isto veli da neće taj šejtan u njenu kuću, a ionako joj Hasnija i Zora sve prenesu...
Jedino mi je dobra ova izjava Eltona Johna kako internet treba ugasiti na pet godina. Malo da se svijet preporodi.
znaci vecina njih je ovo izjavila prije 6-7 godina ... HALOOOOOOO prije 6-7 godina
Nije ni Tito znao ...
Ok je to, odlučiti zaobići društvene mreže, ali ne znati mail napisati i upaliti pc je već previše. Mislim..mogu oni pored svojih menadžera, asistenata, PR uposlenika. Ja bih lično u roku od instant bila bez posla da kažem svome diretoru 'nemrem ja s ovom kutijom deverat.' Nerealni su. Da su rekli nemamo to, al orem i sijem...pa hajd Boemi...
Ja samo klix i snake na nokiji .
Da ovo nisam saznala ne znam kako bih zivjela... :)
Zato treba uzet novu 3310 :) postali smo ko zombiji jebote
pametni insani a ne ko mi mahniti nedižemo se od kompijutera
gluposti. internet je jedna od najznačajnijih inovacija. fejsbuk je odlična igračka. omogućava nam da direktno komuniciramo sa bilo kim na ovom svijetu i obesmišljava postojanje propagandnih medija. masa, do skoro nezamislivih stvari.
zli kapitalizam i đavolje rabote internet i fejsbuk, reče mali obični porodični čovjek i vjernik kliknuvši na minus na klixu prije nego što je preskočio na instagram da počeše muda na slike slobodoumnih ruskih starleta :))
moja sujeta je bolno prihvatila ove minuse, dobro si me pročitao :)) tip je bio taj da su svi minusaši aktivni korisnici interneta, a to je lijep primjerak književne discipline paradoks, složićeš se :))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jos da je ovih 12 culo za klix, jos bi se vise razocarali
Angelina Jolie ne zna upaliti racunar??? Ma hajde!
bezveze je zivot svakako...