Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je Feđa Krvavac? sramota, namjesteno
hajd mora i to neko....
i edin dzeko je dao svoj doprinos
Meni je najljepsi Bakir .. jos je ovdje sve objasnio :D http://www.youtube.com/watch?v=VU5a4AlqORw
https://www.facebook.com/dobitni.tiketi30?ref=settings Još jedan prolaz u nizu / one more winning bet ! FREE TICKETS AND PREDICTIONS / BESPLATNE ANALIZE I PRIJEDLOZI SUTRA CE BITI SVEGA ! / TOMORROW WILL BE SENSASTION SO: LIKE AND SHARE ! l
Haha bas smo milina od naroda, dok neko vlast sa napalmom casti, mi sa vodom. I omda se uvijek pitamo zasto nam je ovakvo stanje u drzavi.
namjesteno
Konacno da je policija nesto dobro uradila,pa makar i za malisane :)
u ovom slucaju malisanka je uradila nesto dobro za policiju, kada su cuvali onu djubrad u parlamentu na JMBG protestima po 24 sta ova malena im je donjela vode i u tom trenutku je nastala fotografija. policija jos uvijek na pogresnoj strani =/ nadamo se da ce nekad stat na nasu...
Realno policija i jeste bila onda na nasoj strani. Da su htjeli, onu masu bi rastjerali za 5 minuta. Odlucili su da ne koriste silu. Na kraju i jesu politicarima porucili u stilu "Vi ste ih natjerali na ovo, vi ih nagovorite da vas puste, mi necemo".
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svaka cast policajcima!
Dubioza FTW :)
Ovu sliku s policijom sam vidjao mnogo prije protesta oko JMBG-a...
A šta su oni uopšte prosvjedovali? Ne kontam!
ti inace malo sta kontas
i ne pokušavaj da skontaš, možeš se povrijediti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bezveze da je bas ta slika pobijedila, ti protesti su iskoristeni za sve osim za ono sto treba
Za policiju big lajk ! Ljudine samo takve. A za nase susvtvo jedna velika kita ! Idemo !
ne mogu da vjerujem da sam napisao sustvo xD suDstvo* Dobro pa sad prepravih.
Najjaci Dubioza i mala curica sa policijom.