Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovakve price nam govore kako smo svi mi samo ljudi sa svojim tugama i radostima. Neka nas i ovakve ljudske sudbine dodatno motivisu da budemo jos bolje i pravednije osobe.
Malo čudno... mnogo tužno ;(
koji kur** ,u kojoj je to drzavi dozvoljeno vjencavanje sa 11 god O.o
udaro lik i u 51 godini bez gume
djeca i jesu djeca upravo zbog zvojih zelja,fantazija itd. treba li im ispuniti sve te fanzazije ?! mislim da je u ovom slucaju fotograf bio prije svega poslovni covjek .
jaaaaako cudna situacija... s druge strane, zbog tuge u djevojcicinim ocima na jednoj slici sam i zaplakala... smrt roditelja je jedan od najtuznijih dogadjaja, ali je i neminovan i nikada za to nije vrijeme, nikada nece biti momenat kad bismo mogli reci-eto, prisustvovao si svemu sto sam htjela... treba cijeniti vrijeme provedeno skupa i vrijeme koje jos uvijek imamo pred sobom, a ne unaprijed zaliti za necim sto ce se tek desiti...
namah bi je ženio...za svog bratica...ima i on 11 godina
Mala o ražnju, a zec još u šumi?!
Imao sam sličnu situaciju. Bio sam nešto stariji od ove male. Otac mi je umirao od raka i svi smo se trudili da njemu ugodimo. Tada sam imao samo jednu želju da ozdravi i što duže poživi.... Kakogod neko gledao na ovo, meni je zaista čudno da je dijete od 11 godina opterećeno svojim vjenčanjem!? Briga me za pluseve i minuse, ali bih zaista volio čuti je li ovo po vama uredu? Imali smo par priča gdje je djevojka umirala od raka i njen momak ili prijatelj (davno bilo) joj je ispunio želju da se uda. Slična priča bila krajem decembra prošle godine, gdje se: "Britanka Cola Glenny (22) udala se u bolnici za svog zaručnika Felixa Glennyja (23), nakon što mu je dijagnosticiran neizlječivi rak crijeva." Ovo su mi potpuno OK i humani potezi, vrijedni poštovanja, a ovo gore.... ne znam?!
ma sta je li u redu?! cudno do p.m.! kako mrzim taj momenat kod curica kada se od najranijeg djetinjstva sanjaju samo udati i onda polete sto prije-to bolje, samo da se udaju (za koga, zasto, kakav ih zivot ocekuje i ostale "sitnice" su totaliska nebitne i sporedne) i kada vrlo brzo mine sva frka-strka oko glamuroznog vjencanja (koje se hoce posto-poto, taman da se i kredit za isto uzme!) onda pocnu stizati racuni za naplatu, milioncek obaveza, djeca cvile i vriste, muz se ceska po ciferici dok gleda tekmu smrdljivih noga na stolu i valjda tek u tom trenu skontaju da je sve to bila cijena jednog glamuroznog dana o kojem ni trena nisu unaprijed promislile... i jos podhranjivati takve mastarije kod djece na ovako morbidan nacin... jako mi je zao oboje, ali dan su mogli provesti mnogo kvalitetnije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako glup komentar
Zato omladino radjajte djecu na vrijeme a ne sa 30 40 pa da djeci morate da priredjujete ovakve stvari.
Ima posla ko hoce raditi. sta fali raditi na selu?ja nesto nisam vidio puno slucajeva da su socijalni slucajevi kad imaju desetine ovaca i par krava.
haj sad svi priznajte ko od vas sto ste odgovorili nema svoju djecu a ima bijesan mobitel i auto. siguran sam svi. e tako se lijepi moji ne planira porodica. kod nas covjek hoce prvo da ima auto i stan i STABILAN poso i onda kaze moze djete i ne cudi sto dejcu radjaju u 30 i 40. razmislite sa koliko su vasi roditelji imali vas i dali su imali golfa ili su vozali ficu ili jugu. prije je prioritet bio porodica a danas to nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)