Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji debil moras bit da se ne izvines djetetu?
pa amer
Kako će se Amerima vratiti za sve, samo polako...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da je neki bijelac John, bio bi odmah nagradjen..Koja djubrad su ovi ameri, to opisati se ne moze...
On se zove Ahmed, to je za njih "rasa" ispod svih "rasa"...
@zlaja buknut će moj klinac, rfid čipovi će uništiti i zadnji pomen buđenja naroda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
momku svaka cast,ali kad "pametni" bosanci kazu da su ameri glupi.....cao
u kojem su straho ovi amerikanci, pa njima prijetnju predstavlja I obicni sat hah
A ovo je dobar pimjer kako Čovjek ne može zaustaviti ono što ti je suđeno i ne može pomesti Božije planove. I kad misliš da je nešto kontra tebe ono ispadne dobro. Sličan primjer i sa izbjeglicom kojem je podapinjala ona novinarka u Mađarskoj... nakon nekoliko dana eno ga dobio posao trenera u Španiji.
A tužba za neosnovane optužbe, rasističko uznemiravanje, nanesenu duševnu bol i ostalo? Uzmi im pare i onda upiši koju god želiš školu.
Da se zvao Michael ili John umjesto Ahmed, drugacije bi sve bilo.
Pa evo sličnog primjera kako se postupa prema nebjelcima. Tamnoputu ženu su priveli i oduzeli joj BMW jer su bili uvjereni da ne može biti njen, čak je poslali na psihijatriju. A žena radi u banci.. jedva se spasila njihovih optužbi.
Dobi Ahmed stipendiju od Twitera,, ići će kod predsjednika, podržala ga klintonovica, za njega Zukerberg čuo,još ga zvao sebi, daće mu i džeparca koji miliončić... Jebiga,dijete zna biti u centru zbivanja. Ja kad bi napravio voštanog Osamu Bin Ladena, ne bi mi pomoglo,jer je Bin Laden isfuran fazon.Bomba je uvijek u modi.
U naske bi ga Bake odma primio...
Sat je bio dio projekta.
Ja kad kazem da je amerika bolesna drzava i da su amerikanci bolesna nacija ljdi pucaju dislike.Svaki dan o dokazuju,kaubji,divlji zapad....uzuvju u ratovima i ponizavanjima drugih naroda...
sta reci o jednom demokratskom drustvu u kojem do prije 60 godina tamnoputa populacija te iste zemlje nije smjela glasati... poserem im se na demokratiju...
Šta reći o društvu koje je u 21. st. zabranjuje čitavom narodu da bira svog predsjednika!?
typical texas style
Oni ti ga puse Ahmede
sad oni mole Boga da tužbu ne digne... nego, ko bi se vratio u školu đe ti idiot nastavnik kaže da si bombu donio? So fuckin stupid?
Da sam na mjestu Ahmedovih roditelja,odmah bi napustio SAD i vratio se u svoju zemlju.