Komentari (584)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo, sta se deslio sa tobm!? Dodjose neki cudni ljudi, iz nekih cudnih zemalja, sa cudnim obicajima i cudnim navikama i jos cudnijm ponasanjem.Uvedose cudne zakone! Cudna vremena, kada Bosnjo hoce da bude ono sto nije! Mjenjala su se vremena i obicaji u ovoj kotlini,pa ce valjda i Sarajevo nadziveti ove MORONE!
znaci nema proslave nove godine, samo docek
U Norveskom nigdje na javnom mjestu ne smijes piti.U norveskoj ne mozes kupiti rakiju ni vino ni u jednoj prodavnici.Niti se smije prodavati alkohol mladjima od 20 god.Ako kupis nekome alkohol a mladji je od 20 god dobijes debelu kaznu.A nije serijat srzava nego jedna od najrazvijenijih na svijetu
Ma vi niste normalni. Zabranite jos i cigare pa onda i privatno vlasnistvo pravo glasanja i onda eto vam diktature. De ba upzbiljite se narod nema sta da jede nema posla al pustite ga barem da luduje jednu noc
Sasvim normalno, zabrana tocenja i konzumiranja alkohola na javnim docecima Nove Godine svugdje je u svijetu. Tako i treba zabog sigurnosti publike. Od Sydney-a, New York-a, Berlina, Pariza i svih drugih gradova, za tu noc je zabranjeno tocenje alkohola u parimetrima sto policija napravi.
Sve vas vidi sve vas znOO serijatska policija😄
cuj zabranjen alkohol... ma dobro se nadrobis i onda ne odes na koncert
Traziti odgovornost gradskih vlasti zbog organizovanog javnog doceka krscanske nove godine ili silvestrovo, kako to krscani kazu. Ko li im ono bi Silvester, neki krscanski svetac ili da je na neki nacin vezan za islam ili neku drugu religiju? Nova godina je VJERSKI praznik krscana. Zasto muslimani to obiljezavaju?
nije zabranjeno ponijeti koju limenku u džepovima, samo je zabranjeno točenje na javnom mjestu ko inače po zakonu
Docekajte Novu uz Dinu Merlina i kamilicu s limunom.
Znaci ipak ce nam pjevat dino Gremlin
cekaj, nije mi jasno - da se ne moze tociti mogu i shvatiti - a mogu li ja od kuce ponijeti 'el botellon' (kao sto se u Spaniji radi) ?
Pa ne smije se točiti. Ja skonto da moraš piti iz boce a ne iz čaše....Može i iz limenke....
Roger, ponesi u dzepu sisu niko ti ne brani. ( mislim shisha), fale mi kvacice na tasturi.
Zato se ja napijem kuci i dovucem se do grada 😂
Zabranjeno tocenje na TRGU BOSNE I HERCEGOVINE! Ali moraju retardi zarad lajka pljuvati po Bosnjacima...ebo vas otac pogani
Remastered, oni ne znaju da je u svim svjetskim metropolama zabranjeno javno tocenje i konzumacija alkohola. Ovi nasi imbecili odmah upetljavaju vjeru i ostalo.
haha naj veca provala u 2017
Ipak si ti najveca provala. A nisi naj veca.
Svaka čast na pojedinim elemetima proslave koji nas sa tim svrstavaju u napredne civilizacijske tokove modernog državnog uređenja zapadno europskih zemalja za kojima svi žude!
Upravo tako, u svim zapadno europskim zemljama je zabranjeno tocenje i konzumacija alkohola na javnim mjestima. Ovi nasi imbecili pojma nemaju.
Sretna Nova Hidžretska Godina...čekaj zar ona nije bila 1. oktobra?!?! Kao i u svemu, kasni se koji mjesec, godina, stoljeće...