Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moram opet nać kakvu arhitetku pa cu joj kupit ovo jer sam hadzo
HaYat u dijaspori....
Dobar pokušaj, ali nikad nećemo stići Zagreb, njihov Oris i druge svjetske arhitektonske događaje. Barem ne dok u ovome učestvuju ljudi koji ganjaju vlastiti interes i naslijeđuju funkcije sa familijarne strane. Čast pojedincima.
Najrasprostranjenija arhitektura kod nas je kvadar pokriven četverostranom piramidom ili trostranom prizmom. Primjenjuje se na svim terenima gdje se na ravnici pravi u ravni sa terenom a na uzvišenjima se nerijetko postavlja na zasjek koji kasnije doprinosi nastanku klizišta.
skupljaju se arhitekti iz Kiseljaka, Travnika i Sokoca da protumače gdje su pogriješili kod mosta na Ilidži. Vjerovatno su zaboravili da teče voda ispod mosta