magazin
2

Danas na 4. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu Jesters'Play i Bagage

Klix.ba
Veselo je i jučer bilo na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, prazničnom bazaru koji se od 10. decembra 2014. do 14. januara 2015. dešava na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegović u Sarajevu.

Na BH Telecom ULTRA Stageu nastupio je band J.O.K.S, u PAN Winter Pubu goste je u poslijepodnevnim satima zabavljao Benko, a navečer je u istom prostoru nastupila popularna grupa Sunday Stories.

Veselo je bilo i u Coca-Cola kućici Djeda Mraza, gdje će se do kraja Marketa sa najmlađima družiti Djeda Mraz i njegov pomoćnik Elf, dok će ta druženja ovjekovječiti fotograf Marketa.

Coca-Cola kućica Djeda Mraza otvorena je radnim danima od 16 do 20 sati, a danima vikenda od 12 do 14 i od 16 do 20 sati.

I danas najmlađi mogu učestvovati u nekom od sadržaja u besplatnoj igraonici Argeta Junior Play House, ili se zabaviti na nekoj od igračaka u mini luna parku.

Na BH Telecom ULTRA Stageu će danas u 19:30 nastupiti bend Jesters'Play i Band Bagage, dok će u PAN Winter Pubu u terminu od 16:30 do 19:30 sati i danas posjetitelje zabavljati Benjamin Serhatlić Benko.

Od 21:30 sati će u PAN Winter Pubu nastupiti grupa Open Mind.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila.