Danas na 4. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu Jesters'Play i Bagage

Danas na 4. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu Jesters'Play i Bagage
2
Klix.ba
17.12.2014. u 14:39
0
komentara
2

dijeljenja
Veselo je i jučer bilo na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, prazničnom bazaru koji se od 10. decembra 2014. do 14. januara 2015. dešava na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegović u Sarajevu.


Na BH Telecom ULTRA Stageu nastupio je band J.O.K.S, u PAN Winter Pubu goste je u poslijepodnevnim satima zabavljao Benko, a navečer je u istom prostoru nastupila popularna grupa Sunday Stories.

Veselo je bilo i u Coca-Cola kućici Djeda Mraza, gdje će se do kraja Marketa sa najmlađima družiti Djeda Mraz i njegov pomoćnik Elf, dok će ta druženja ovjekovječiti fotograf Marketa.

Coca-Cola kućica Djeda Mraza otvorena je radnim danima od 16 do 20 sati, a danima vikenda od 12 do 14 i od 16 do 20 sati.

I danas najmlađi mogu učestvovati u nekom od sadržaja u besplatnoj igraonici Argeta Junior Play House, ili se zabaviti na nekoj od igračaka u mini luna parku.

Na BH Telecom ULTRA Stageu će danas u 19:30 nastupiti bend Jesters'Play i Band Bagage, dok će u PAN Winter Pubu u terminu od 16:30 do 19:30 sati i danas posjetitelje zabavljati Benjamin Serhatlić Benko.Od 21:30 sati će u PAN Winter Pubu nastupiti grupa Open Mind.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.