Bendovi J.O.K.S i Sunday Stories na Holiday Marketu

Bendovi J.O.K.S i Sunday Stories na Holiday Marketu
0
Klix.ba
16.12.2014. u 12:34
1
komentara
0

dijeljenja
Bendovi J.O.K.S i Sunday Stories na Holiday Marketu Foto: Klix.ba
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market nastavlja opravdavati epitet najzabavnijeg zimskog događaja u Bosni i Hercegovini.
Veselo je bilo i jučer na BH Telecom ULTRA Stageu, gdje je nastupila grupa Acoustic Breeze. U PAN Winter Pubu goste je u poslijepodnevnim satima zabavljao Benko, a navečer su u istom prostoru nastupili popularni Blavorsi.Živo je bilo i u Coca-Cola kućici Djeda Mraza, gdje će se do kraja Marketa sa najmlađima družiti Djeda Mraz i njegov pomoćnik Elf, dok će ta druženja ovjekovječiti fotograf Marketa.Coca-Cola kućica Djeda Mraza otvorena je radnim danima od 16 do 20 sati, a danima vikenda od 12 do 14 i od 16 do 20 sati.

Jučer je ispred BBI Centra otvoren i praznični bazar BBI Center Winter Bazaar, svojevrsni depandans Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, u sklopu kojeg je svoju ponudu izložilo 10 zakupaca i gdje je, kao i na samom Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, postavljen mini luna park.Na BH Telecom ULTRA Stageu će danas u 19:30 sati nastupiti bend J.O.K.S, dok će u PAN Winter Pubu u terminu od 16:30 do 19:30 sati i danas posjetitelje zabavljati Benjamin Serhatlić Benko.

Od 21 sat u PAN Winter Pubu će nastupiti odlična grupa Sunday Stories.Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...