Grupa Twisted Gang na Sarajevo Holiday Marketu

Grupa Twisted Gang na Sarajevo Holiday Marketu
0
Klix.ba
19.12.2014. u 11:24
0
komentara
0

dijeljenja
Grupa Twisted Gang na Sarajevo Holiday Marketu
I jučer je na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegović, gdje se od 10. decembra održava Coca-Cola Sarajevo Holiday Market, bilo veoma živo.
Na BH Telecom ULTRA Stageu nastupio je band Majstor Si dok je u PAN Winter Pub-u goste u poslijepodnevnom terminu zabavljao Benko, a uvečer je u istom prostoru nastupio Artis Tamburitza Orchestra.

Najmlađi posjetitelji su i jučer mogli posjetiti Coca-Cola kućicu Djeda mraza, gdje su se mogli družiti i slikati sa Djeda mrazom i Elfom. Coca-Cola kućica Djeda mraza otvorena je radnim danima od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 14 i od 16 do 20 sati.Na BH Telecom ULTRA Stageu će danas u 19:30 nastupiti grupa Twisted Gang, dok je u PAN Winter Pub-u u terminu od 16:30 do 19:30 na programu one man show u izvedbi Benjamina Serhatlića - Benke.

Najmlađi i danas mogu učestvovati u nekom od sadržaja u besplatnoj igraonici Argeta Junior Play House, ili se zabaviti na nekoj od igračaka u mini luna parku. U galerijskom prostoru PAN Winter Pub-a još uvijek se može pogledati izložba ˝Mostovi Sarajeva˝.Od 21 sat u PAN Winter Pub-u će nastupiti Amel Čurić i njegov prateći bend.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.