magazin
0

Mostar Rock School na BH Telecom Ultra Stageu

Klix.ba
I jučer su posjetitelji na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegović, gdje se od 10. decembra do 14. januara održava Coca-Cola Sarajevo Holiday Market, mogli uživati u mnoštvu dešavanja.

Na BH Telecom Ultra Stageu nastupila je Naida Ćatić, dok je u PAN Winter Pubu goste u poslijepodnevnom terminu zabavljao Benko, a uvečer je u istom prostoru nastupio odlični Čerkez Karasevdah Bend.

Za najmlađe posjetitelje bila je otvorena Coca-Cola kućica Djeda mraza, gdje su se mogli družiti i slikati sa Djeda mrazom i Elfom. Coca-Cola kućica Djeda mraza otvorena je radnim danima od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 14 i od 16 do 20 sati.

Na BH Telecom Ultra Stageu će danas u 19:30 nastupiti bendovi-članovi Mostar Rock School, dok je i danas u PAN Winter Pubu u terminu od 16:30 do 19:30 na programu nastup Benjamina Serhatlića - Benke.

Najmlađi i danas mogu učestvovati u nekom od sadržaja u besplatnoj igraonici Argeta Junior Play House, ili se zabaviti na nekoj od igračaka u mini luna parku. U galerijskom prostoru PAN Winter Puba posjetitelji mogu pogledati izložbu "Mostovi Sarajeva", dok će od 21 sat ispod šatora nastupiti standardno dobri Selam Tufekčić Trio.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.