Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na svaku lijepu 6 ruznih..
Ko ti je rekao da sam veliki vjernik?
Ono o cemu smo pricali neku noc.. Zna svaka ptica na grani koja ima imalo razuma... Ovo sto rekoh o zeni je moje objektivno misljenje.. isto je kao i dupe svak ga ima.. Da sam full pravovjeran cisto sumnjam.. Mladost mi ne dopusta.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Konačno nešto lijepo i normalno. Naše normalne zaposlene žene, lijep film i to je to. Nema golih guza, silikona i napućenih usana. Nema lažnih celebrity faca, lažnog glamura i morala. Žene došle pogledati film, dobile poklone, otišle kući i čiča miča gotova priča.
hahahhHahahHhHa sta ima lijepa nisam te prepoznao
Cuj Pepeljugu da gledaju na Ladies night?! Sto ovo nisu organizovali kad je trajala projekcija 50 nijansi sodo-mazhenja? Barem bi mogle u necemu uzivati, bez zaljenja. :D
MILF
azdaje prave 😙😙
ali edin hadzihasic je mogao uci...da slika ?
divi ganje što se uliva
Sto se masala jelo preko zime :)))
ja kupleraja ccccc
Ma nema, prava prigodna projekcija "Pepeljuga". Onako baš za žene sa slika (18-68 godina). Nije ni čudo što nas nigdje nema. Na idućoj, drugoj, "cinema city ladies night" će biti prigodna projekcija "Snježana i 5.33 patuljaka", kao asoscijacija na po 5.33 ministarskih mjesta što su podijelili pobjednici izbora i podijelili pri formiranju federalne vlasti.
A što se zabavljaju!!! Pije se šampanjac, brkovi se nose i briju, a gaće se mijenjaju 1 hevteno. Blago ovim muževima, jer sad te žene spavaju i mahmuraju naprdile su sobi dihat se ne može, a muževi jadni pisnut u stanu ne smiju i supu spremaju, cccc san svakog muža je imat ovakvu ženu!!!! TITAMI ciat kupleraj!!!!!! HVALA!!!
imal koja ispod 40 , odmah je ženim
Jos samo da konobare obuku u tange i razvalice od posla , a ovaj bradati je majstor za kokice
Gledaj sjaja i raskosi i glamura a na drugoj strani pale prjedsjednistvo kazu nema posla....fuj serem vam se na sampanjac
Pa kako kukate i palite vidi se da jeste...
a muskarci prazan stan/kuca ;)