Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se da ovi na klixu nisu nikad u zivotu vidjeli kako izgleda Photoshop.
Ma pusti ih ba. Klixovci, ovo nije Photoshop već Paint. Dolazi kao sastavni dio Windowsa i omogućava čuda. Popravite tekst. Vjerujte mi na riječ.
Pa da znaju šta je Photoshop doradili bi malo ovaj klix :D
ne može kod nas pjevaljka je pred tobom na stolu :-)
Odavno se više ni kamerama ne može vjerovati.
Ali vidi se da je neprirodno. Posebno zadnji dio kontrast boja bijele naspram ostalih. U svemu treba imati mjeru ovdje je nije bilo i zato baš i nije mi nešto.
prije su govorili vjeruj sto vidis... danas ja vise ne vjerujem ni sto vidim
Bolje receno: kako nastaju strasila.
Isti djavo :/
bogami ljepsa je na kraju :))) ali mi nije jasno sto i one usne ne popravi, ili konta da su savrsene???
ili nepopravljive?!
Najjace kad seljakusa sebi poveca guzicu il sise a ne rijesi pozadinu kako treba, pa pozadina isto dobije zaobljen oblik. Kakav kompleksas moras biti da koristis taj program, boze zakloni.
Najjace kad seljakusa sebi poveca guzicu il sise a ne rijesi pozadinu kako treba, pa pozadina isto dobije zaobljen oblik. Kakav kompleksas moras biti da koristis taj program, boze zakloni.
Sad kad ova debela novinarka sa klixa sebi skine fotoshop preko torenta pa nabaca slika na fb, bice macka i po
HAhahaha Imam osjecaj da ces popusiti ban :)