Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super ideja, a najbolje od svega mi je sto su spustili cijene za panzionere, tako da je svima pristupačno. Ja se ne sjecam kada sam otisao na neku drugu planinu, sad mi po običaju postalo da uvijek idem na Trebevic.
Pa kud ćeš sa 7 maraka u džepu...
Bravo Skaka, najbolji gradonacelnice ikada. Svaki vikend nesto.. navikli ste nas na stalna desavanja!
Objektivni klix zasto nema ni jedne vijesti o godisnjici zlocina armije BiH u mjestu Dusina koji su pocinili bosanski patrioti na celu sa patriotom, koji je licno ubio covjeka, Šerifom Patkovicem, ili je to samo jedan opet sporadican incident za koji niko nije odgovarao?
Interesantnije je citati kako tvoji odbaju presudu o UZP.
European Youth Olympic Festival (EYOF)
super pa je neko pojasnio :)
Evo nas na sankanju,sve je top. Odlicna ideja. Gradonacelnice samo nastavite
Hvala makar nekom ko misli i na malu raju
Zahvaljuju gradonačelniku Skaki, Trebevic nam je postao tako blizu, tako da stanovnici grada Sarajeva mogu da uzivaju u njegovim čarima!
da nije skake ja ne bi ni znao gdje je a ni vidio trebevic, sve neke sarajlice a trebevic prvi put posjetili kad se obnovila zicara
Hvalaa Skakaaaa, sutra znam gdje cu ☺️
Ideja odlicna, vrijeme idealno. Sutra aBd svi na Trebevic.
Sutra svi na sankanje i uzivanjeee. Pravi odmor
izgleda da ce biti i savrseno vrijeme za takav izlet :)
mora biti kad je 7 dan u sedmici ...morgen seven's :-)
@zmajcekSaUne morgen u podne........sedam je magic number........