U nedjelju
137

Budite dio porodičnog dana na Trebeviću: Muzički program, sankanje i niz atrakcija

Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
U susret Evropskom olimpijskom festivalu za mlade EYOF 2019 Grad Sarajevo i Javno preduzeće Sarajevo d.o.o organizuju manifestaciju "Trebević se budi, sankajmo zajedno" koja će biti održana sutra na Trebeviću od 11 do 15 sati.

Osim toplih napitaka, kreativnih radionica i igara za najmlađe, Laka i Mirela će posljednjeg dana raspusta djecu i sve prisutne zabaviti bogatim muzičkim programom, između ostalog, himnom Groodvy-ja "Za pravu raju". Nedavno je u Zetri Vučko predao ključ slave Groodvy-ju, a upravo taj čin ovjekovječili su pomenutom pjesmom.

Laka i Mirela pozvali su sve Sarajlije da budu dio sutrašnjeg, porodičnog dana na Trebeviću, punog zimskih radosti.

"Sutra pjevamo 'Za pravu raju'. Na Trebeviću nas, osim vožnje Žičarom, očekuje niz atrakcija koje su organizatori osmislili za sve posjetioce. EYOF euforija koja vlada Sarajevom ovih dana sutrašnjim danom će biti upotpunjena. Pjevat ćemo, zabaviti se i provesti posljednji dan raspusta na najboji način,", poručili su.

Spremno je sankalište za najmlađe, a odrasli mogu uživati u najboljem okruženju za zimske radosti i čistom, planinskom zraku.

Podsjećamo, svi oni koji na zabavu dođu Trebevićkom žičarom mogu dobiti besplatno sanke na revers. Program počinje od 11 i traje do 15 sati.