Komentari (339)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad smo im prodavali brane, oružje, hidrocentrale. A sad ih služimo za šaku maraka. Joj jada bijede i čemera šta nas je snašlo. A biće sigurno i gore.
SDA brine o narodu u Federaciji, hahahahahahaha ovo je sve za dobrobit naroda u Federaciji hahahahaha Bošnjo glup si da gluplji ne postoje, kada skontaš biće ti kasno!
@fantom slobode Samo sam htio da kažem da smo od izvoznika tehnologija postali jeftina turistička destinacija. Umjesto da im naplatiš 50.000 USD za školovanje, ili ne daj bože 200 Miliona USD za neku veću hitrocentralu, mi ćemo im naplatiti 10 u pola s' lukom, 7 noćenja a dobro je i to dok oni ne otvore sami svoje kafiće i ne dovedu svoj narod da ih služi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mušterije subaš super. JEdu prstima i ruke brišu o stonjak. NEma uobićajenih problema sa escajgom !!!!!!!!
ovi srbi nevole arape a vucic ide kod arapa po pare za beograd na vodi......Dobrica Ćosić, „otac srpske nacije“: -„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na
Fali pecena prasetina. Mada znajuci koji smo olos siguran sam da im se i podvali i iza coska smjeska.
Arapi su najvece skrtice da se zna, ne ostavljaju oni baksise, nego konobari misle, hajd seik, bice napojnice, ali nista, ostave rusvaj iza sebe. Jos nesto veoma su oholi.
cuj ne ostavljaju. znam najmanje 10 konobara koji pricaju nesto skroz drugo.....
A sta bi sa onim: Nek se oni nama prilagodjavaju!?
cant belive this made the news...
Pa nije problem što su brojni restorani uveli menije na arapskom, jer su to privatni objekti, nego je problem što je kod nas javno izjednačeno sa privatnih pa je to mig sarajevskim vlastima da se i nazivi ulica PIŠU NA RAPASKOM JEZIKU, da je ARapima lakše ponaći te resorane sa menijima. A ONDA IDEMO DALJE. ZAšto se ulica koja vodi prema BBI centru NE BI ZVALA BIN LADENOVA ? Malo će čitaoci prosvjedovati u novinama, al i to kratko jer slijedi IZDAVANJE novina na arapskom : ) Jupiiiiiii.
STABTE MALO a šta da rade naši državljani kad trebaju naći neku ulicu ili nešto u novinama ? PA ko ih ebe. DA SU NAŠI UČILI BI ARAPSKI U MEJTEFIMA, a ne bi išli u komunarska obdaništa sa fuj fudj gluho bilo DEDA MRAZOM !!
grudva krenula... đe je baki javlja li se*? :)
a brojevi su arapski
😂😂😂😂😂😂😂😂 ja cu go hodat 😂😂😂😂
Ima ona stara nasa bosanska, kaze bice kad na vrbi zasvrbi 😂😂😂😂😂😂😂pre sto uvedu arapski u skole bogami morat ce pobiti sve nas Bosance jer cemo silom zastiti Nas jezik i BiH kulturu 😎😎😎😎😎😎😎👮👮👮👮👮👮👮👮👮👮👮👊
pedofili i kozojebi
Prođi Malom alejom na ilidži i vidjećeš koliko je to tužno i ružno.Za par godine smo donji po i bićemo manjina.Definitivno.
Vazda smo bili prodane duše, zato i nećemo nikada imati svoje JA ! Sigurno su ovako uradili u Engleskoj, Austriji ili Švici, gdje ih ima nogo više ?! Ne nego imaju svoj zakon i ko dođe ima da ga poštuje, a mi se samo svima dodvoravamo. Smjer kuda ovo vodi tjera svakog normalnog covjeka na zabrinutost.
Komunjare na aparatima
cuj pa vise su se lizale komunjare sa arapima neg ove vlasti sad uzmi malo knjige pa procitaj samit,i nesvrstani i ostalo na arapima se uvjek zaradzivalo jer su uvjek ratovali glupsoni
Kak bi volija da se ovi bosancehrosi,mudze vrate u Arabija.