Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sherainy friday night slow jam ... https://www.youtube.com/watch?v=8NQ-Bk63Hs8
ooohhh, more more! :) k'o kec na jedanaest u 01.08 a.m. blagodarim! moram i ja ove dvije podijeliti s tobom. jedna od Mr. Conscious rapa, Mos Def, a druga od gospodina u kojeg bih se zaljubila do uši da sam živjela u njegovom vremenu, Monsieur Eric Satie (što zbog njegovih ljubičastih velvet sakoe koje je toliko volio nositi, što zbog izraza lica koji je ukazivao da "zna nešto više", što zbog dreamscape-a koji bi stvorio svojim notama, na kojima mu je čak Debussy zavidio).
@SheRainy :)) dijeli, dijeliii... ja slusam ovo cijelo noc i u tom sam rapsolozenju... Ericu sam dala nadimak 'mystic mracnjak', a njega ne mozes bilo kad da slusas, bas radoznala sta ces mi od poslati :))
PRIKAŽI ODGOVORE (76)
joj jesam se ismijao, o čemu ovi pričaju i šta ima s Kenijom sve ovo