Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocigledno su imali zasto zadirkivati, nije bolesna, ne znam zasto se to zadirkivanje smatra maltretiranjem? Dokazala je da moze smrsati, svaka cast! Mogu i ostali. Ako nista, to zadirkivanje je urodilo plodom, bila joj je glavna motivacija da smrsa. Tako bi trebale i ostali, ako vec nisu zadovoljni svojim izgledom. To je samo uticaj Amerike da se debljina smatra bolescu, a debeli ljudi zale...
I kazu da se maltretiranje krmadi ne isplati. vidi sada ribe, samo imam osjecaj da joj ga je crnac slozio jer nijedan bijelac koji drzi do sebe nece da je­­be slona.
[url=http://postimage.org/][img]http://s11.postimg.org/auavq1o2b/130411034_3_mn.jpg[/img][/url]
Ko joj napravi dijete takvoj?