Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj, boje jeseni ukrasile bh gradove, a postavljene fotografije samo dva grada: Sarajeva i Zenice ( protiv kojih nemam ništa, upravo suprotno, volim oba grada ), i fotografije Rostova, koje meni više liči na Komar, ali eto...valjda fotograf zna šta i gdje je fotografisao! Poenta je, gdje su fotografije iz zapadne, sjeverne i istočne Bosne, iz Hercegovine!? Ako već promovišete ljepote cijele BiH, radite to kako treba!
Sad kad krenu magle po Sarajevu, do aprila nit mosh dosati, nit se vode napiti
Kakvi su ono Orbovi na fotki br.2 ?hehe 🤔😁
Meni se cini da je najljepsa jesen oko Vilsonovog setalista i taj tok Miljacke
IMAM PRIJEDLOG ZA KLIX... DA SVAKI DAN OBJAVLJUJETE PO JEDNU FOTOGRAFIJU KOJU VAM GRADJANI POSALJU IZ SVOJIH GRADOVA. IZ BiH.. BILO TO IZLAZAK SUNCA, PARK, PRIRODA.... I DA NA KRAJU GODINE IZABERETE PAR NAJLJEPSIH...
Po Kliksu jesen je stigla samo u bosnjacke gradove.
Kako su bh. gradovi kada nijeste slikali nijedan hercegovacki grad? Sarajevo, Vogosca, Zenica... To je sve Bosna.
@nikadrobom Nije u cijelu Federaciju vec samo u bosnjacki dio Federacije. Ja ne vidjeh sliku ni Gruda, ni Sirokog Brijega, na kraju krajeva ni Mostara.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lijepo Sarajevo.. ^^