Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zena napisala na svoj stori iz razloga sto joj dosta ljudi pise. U cemu je problem?
Neka piše, onako problem je što je to kao vijest koju kao mi treba da vidimo....
Poserem se na citavu redakciju klixa i glavnog odgovornog urednika koji odobrava ove vijesti. Hajde dajte ban...
Evo opet ovo retardiranom brisacu komentara popisam ti ovu influensericu od glave do pete golden shower
Sta je potrebno da postanes influeser...mislio sam do sada da to moze biti neki sportista,muzicar,glumac...ocigledno sam u krivu pa me zanima koji su kriteriji pitam za jarana?
Pisi brisi @klix
Lego story da valja
Koga ona infuensa!?
treba ovu civiliziaciju kao i sve prethodne Bog i da izbrise i hoce samo je pitanje vremena.Ne mozes ti prdarom da zaradis vise od nekog ko je sposoban i majstor nekog zanata.
braBojnak
Njoj je bilo strašno e svašta.
Htio sam pitati zašto je njen komentar tu, a onda sam shvatio kako sam i ja otvorio članak. Nekada su mediji slali svoje novinare da izvještavaju.
influ bed blu