Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba raditi na ukidanju haljina i slicnog koji su vec postali tradicija. Ovo mozda jeste pokusaj u tom pravcu, ali ne znam koliko dobar. Roditelji godinu dana crknu da bi im dijete prosetalo kroz Fojnicu na maturi od koje se napravi svecanost kao da su osvojili olimpijske igre. I poslije se sve zavrsi pijankom i isti ti mladici i djevojke ne znaju za sebe. Kod djevojki su mature postale i svecanosti nemorala i kratkih haljinica sa dekolteima. Ne bi nam skole trebale proizvoditi Zvezde Granda.
Neka me niko pogresno ne shvati. Maturu treba proslaviti i obiljeziti, uz muziku, druzenje, veselje ali i dostojnu svecanost u gradskoj sali ili nekom slicnom mjestu gdje ce se dovesti neko ko ce mladima dati upute za buducnost i uliti im nadu i optimizam u bolje sutra, a najbolji biti nagradjeni tako da sutra cilj djeci bude da postanu najbolji da bi bili vidjeni u gradu, na maturi itd. a ne da se skinu goli kako bi se reklo da imaju dobre noge ili velike s***.
@ferhat_80 Svaka cast👍
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tamara Respekt Takva nam Omladina Treba sa Tobom i Takvim ko ti ova Država ima Svijetlu Budućnost
@KrokodiIskesuze Ti si toliko glup da bih te ja u udžbenike stavio. 😁
PROSERAVANJE!!!!! OVO SE DAJE NEKOM U TIŠINI A NE NA SVA ZVONA, OSJETLJIV JE TO PERIOD I NISU SVA DJECA SLOBODNA DA UZMU TEK TAKO MNOGE JE STID!!!!!!!
Lijep gest ☺
Pa nije ona zaradila novce kojima je kupljena haljina.. Lako je tudjim k gloginje mlatit. A i akcija je bezveze. umisljena glupaca
@Vandal6 SLAŽEM SE!!!!!!
Je li postavila na FB,Twitter,Instagram,onako skromno?Steta bi bilo da ne postavi ovakav dogadjaj.
@anamoon SAD JE ONA KAO MERHAMETLI DOBRA DUSA STO JE NA SVA ZVONA NAGLASILA DA DAJE HEBENU HALJINU!!!!!! ATTENTION WHORE!!!!!!
Hahaha,jest bas tako.Eh sto ti je internet...
To je novokomponovana Banjolucanka iz Glamoc.
koliko gluposti na jednom mjestu.... što od teksta pa do komentra... ako si nekom ko nema namjerio bila šta pokloniti, blamaža preko FB je nešto što mu je najmanje potrebno... ako si iskren naći ćeš nekoga kome treba i nećeš od toga praviti spektakl u kojem ti kao imaš para i tebi haljina nije potrebna a neko ko nema eto njemu je potrebna... malodušna gadost ovaj što kaže da treba ukinuti da se djeca dotjeruju za maturu i poredi to sa zvezdama granda je još gori..
Kad i kad smo mi u Sarajevu ovako poklanjale... Ništa novo...
@Elaa glupost
treba uvesti kodeks uniforme za oblacenje u skolama i tako nema razlika medju ucenicima...jer danas sve pristune te razlike cak i oni koji nisu imucni glume imucne da ne bi bili drugaciji od njih ili manje vrijedni..sto je jadno...zato uniforme svima i zavrseno
@BLSandokanRS Treba ostaviti da se vidi razlika, da se vidi ciji roditelji imaju i tko je pokrao narod, a tko je posten. Nismo svi isti!
@Vandal6 nismo , zna se ko je pokrao , a ko nije..samo treba cvrsta ruka da to ocisti...
Nije to Banjalučanka, to je neka ekavičanka.
@djesterajaevobelaja Klokane, nije ni moje ni tvoje da sudimo ko ima dušu. 🙂
@Elaa Ko je to doveo u pitanje? Ja nikad i nigdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koliku pompu je napravila oko haljine samo da bi stekla popularnost ko da nije mogla to anonimno uraditi ali moraju svi da znaju da ona poklanja haljinu
pa nije ona objavila na Klixu, vec na svom FB...a drugo je sto su ostali mediji to prenijeli jer su culi to nekako..
dobraš tamara, dobraš...
Bravo hrvatice lijep merhametluk pokazujes.
@Ramayana Ja sam to pohvalio djelo zato sto sam ja licno BOSNJAK.