Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji banjalucani ? Oni sto su bili ostavili metak za njega ??
To su pojedinci, hejteru. Banjaluka nije jedan bolestan covjek
Koje fore ovog laznog SDP-ovca. Moracete kandzijama da izgonite ljude iz stanova. Oni se vesele Balasevicevoj smrti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Inace treba naglasit sramni gest rezimskog radio voditelja u to vrijeme kada je Balasevic htjeo doc u BL ... Javno u etar mu izrazio da nije dobro dosao... Jer pjeva za one koje su tu i one koji su otisli... Kakva bolest... Njemu je problem bilo svatit sto covjek voli sve ljude....bez obzira kako se zvali.
O dobra noc Banja Luko, ne ne dolazim, samo prolazim, nismo se videli dugo.........
Dok su skontali i dolbili odobrenje od gazde
Pazite da vas Draško ne rastjera.
Licemjerno ubiranje poena političara na račun nečije smrti. Kada su Komšić, Hafizbegović, Merlin i drugi izjavljivali sućut svi su skočili i blatili ih, s pravom ili ne. Ne vidim da se to ovdje radi. Valjda što je FGR raja i jer želi sačuvati obraz Banja Luke koji je odavno ukaljan i ne može se tako jednostavno oprati.
Licemjerstvo level pro.
Spavaj mala, mašala 🙏
To su oni koji su mu javili da čuvaju metak za njega?
nisu svi BL isti. vjerujem da ce izaci veliki broj ljudi i pokazati da su dio civilizovanog svijeta
HAHAHAHAHAHAHA
Koje fore ovog laznog SDP-ovca. Moracete kandzijama da izgonite ljude iz stanova. Oni se vesele Balasevicevoj smrti.
Biće puno uspona i padova 🦧
Ne sumnjam da su Banjalučani krasni ljudi.Malo su glasniji doseljenici,ali uostalom takva je praksa diljem Bosne i Hercegovine.
Kasno
To ce obiljezit i ispratit saka one Kulture i ljudskosti sto zivi u BL Ne svakako svi.. Genneralno oni nemaju misljenje dobro o Velikom Covjeku ,muzicaru,umjetniku i univerzalnom,unikatnom Dordetu Balasevicu...,sano zato sto nije volio samo srbe vec sve ljude....