Na setu Penelopinog filma
0
Bahato obezbjeđenje nasrnulo na fotografe
Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da obezbjeđenje ima svoj sajt, bilo bi \"Bahati fotografi nasrnuli na obezbjeđenje\"
da su vam bar ye..bali sve po spisku, sta ih progonite u p m vise
Trebali ste je u Mangu sačekat
Nemoj mi Haskovica glumcinu nasu dirati da te mi ne nadjemo na visnjiku pa ces ga ti Nama sipu svima u krug....kakve on voda i kara ti mozes samo na filmu gledati ako imas para da ga iznajmis bijedo....na kolaccccccccccccccccc
Adnan hasković je provjereni homo-seksualac - tajni decko Harisa Prašovića. Ovo je iz provjerenih izvora. Pa šta mislite kako se mali \"glumac\" ugurao na sve njegove predstave. sigurno mali haskić dobro si-pu.
Opet neka glupa ratna tematika ..... Ima li iti jedan film koji se snima u Sarajevu u BiH uopste u posljednje vrijeme da nema rata...
Ebla vas ona, sta ste navalili ko stoka da je snimite.. kostur zena.
Al su zastitari, sve kabadahije...
Sto vam nisu prosetali zube malo... Cuj javna povrsina ulica, pa mozes radit sta ti je volja. Bezveze ometate ljude u svom poslu i jos pokusavate napraviti vijest od tog svog blamiranja. Pustite ljude na miru, proganjate ih ko kakve psihopate i pacenici. Nikog ne zanima jel Penelopa piishkila.
jel bilo hos da prodjem kroz tebe...
K\'o da je nekom stalo do slike Penelope na carsiji...dajete skulirajte se, je li vi TVARNO dobijate platu za to? Ali stvarno?!?!? I smatrate da je ure du sto ste upozoreni da ne slikate, a vi IPAK slikali? Pravi papci.
pa neka su nasrnuli, kad su naporni. bilo je i vecih od penelope, pa ih nisu smarali. sta sad prave papke od sebe i ko predatori cekaju da se pojavi neko? nikad sarajevo nije bilo takvo, ne znam sta se sad furaju na susjede.
SVE OVE FOTOGRAFE NA NEKU STVAR NABITI! DOKLE VISE! Zena dosla i snima u BiH, a ovi LESINARI se natovare da slikaju i onda se žale! Sto se mene tice, kada slikaju, a nije dozvoljeno, treba im aparate oduzeti!
stoku novinarsku
U pravu si Feđa!
pustite ljude da snimaju film, sta se navalili ko lesinari... hebo vas fotografisanje... supci... u guzicu bi se ugurali samo da nesto uslikate...
Nepristojno je da dajete ovakve komentare, ljudi rade svoj posao profesionalno, a vi im smetate... Postavite se u okolnosti da slikate i da vam stalno neko stavlja ruke na fotoaparat, dok pisete text da vam lupa po tastaturi, uspjeli biste napraviti posao??? Ovo nisu price kojima biste se trebali baviti. Zvucite kao neki jeftini trac casopis... rekla-kazala... Izdignite se iznad sitnih mahalskih prica. Svaka cast nasim producentima i ekipi,