Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Greta je čista propaganda.Ne bježim od zaštite jedine planete,znam da je uništavamamo munjevitom brzinom,ali Greta nije odgovor.
nehljebarka,ja sa 16 godina imao 2 god radnog staza :)))
Ovaj svijet je posto Monti Pajton skec. Cijeli svijet kobajagi treba da slusa retardirano dijete iz nekog razloga !?
Dok Arnold voza H1, Bugatti i vjerovali ili ne tenk
republikanac podrzao gretu! sta ce reci tramp? svaka cast terminatoru i ovoj hrabroj djevojci za sve sto radi za covjecanstvo! tvoje ime ce biti zapamceno kao najcistije ime ove generacije....
Bolje bi bilo da novce od kupnje tog automobila pošalje gladnoj djeci u Africi. Baš ne mogu naerende bakalara.
@VelikiMujica Niko nije kupio nikakav automobil, pročitaj hebeni tekst.
Prva recenica "Legenda Akcionig Filma"! Zar ovaj novinar ne zna sa je Arnold bivsi Guverner Kalifornije pa da tako pocne vijest?
On je prvo glumac, pa bodibilder, pa tek onda bivsi politicar (ako govorimo u dostignucima, mada je bio Mr Olimpia 7x i ozenio Kennedyevu rodicu)
Nisu ovo vijesti za Balkana posebno Bih, daj kakvih nacionalistickih vijesit vidi se u komentarima da niko nikakvo misljenje nema konkretno ni za ni protiv klimatskih promjena vjerovatno ova raja ni ne konta sta je to jbga to su svijetski problemi, mi smo vise za "gdje si bio 92" probleme..
@Glas iz mase jasta ti mi reci pametni, a puni internet mema i sprdancije i ismijavanja ove male, eh sada sigurno je 2 miliona Bosnja osvojilo internet pa je ismijavaju, a ostali dio svijeta smart..
Faca joj koniz horror filmova, bice ova zajebana za 10 god.
samo mi je pao u ocima ovaj tupko sad..uvjeren sam znaci da je i on dio tog masonskog projekta..zna se dobro ko stoji iza male smrdljivice a plus roditelji joj imaju jahtu od 15 miliona..al jbg potreban joj je poklon tesla jedan
dodji mala kod nas pa ces da vidis sta su klim.promjene
Tesla 3 u padze.
Da bi se proizveo elektricni automobil stvori se cca 28 tona CO2 za razliku od benzinca, 12-14 tona. Elektricni automobil treba voziti 10-12 godina sa potpuno obnovljivom energijom da bi dosao na isti nivo kao benzinski. Sve ovo je teski svedski supljak. Hoce da stvore novog Nobela.
znaš li koliko struje (obično iz termoelektrane) treba da se rafinizira nafta? otprilike 1 kwh po litri gotovog proizvoda. znači ako ti auto troši 8 l/100km da bi nasuo tih 8 l treba 8 kwh struje + svi transporti brodovima, kamionima.... sa 8 kwh možeš voziti 50-60 km sa električnim autom. fina računica da uzmeš samo co2 što izađe iz auspuha a ništa do tada.
U pravu si ali nije ni sva struja obnovljiva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Arnolde, ima jos djece na zemaljskoj kugli, nije Greta jedina...
Evo vam još jedan dokaz.Servski botovi sa Vučićevih medija napadaju ovo dijete ko i u prokletoj Serviji.Ništa vam nije sveto prokletnici genocidni.