Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda jeste bila jedna od najljepsih,ali valjda treba jednog dana shvatiti da se stari, nego se prepariraju kao ta mrtva pticica.. Sto kod posjeta hirurzima,sminka,svjetlo i na kraju sve zacinjeno fotosopom.. Zar neko nebi igledao i vise nego odlicno??
neb je yebo da mi daju brdo karamela....grozna je..
LJUDI NE S.E.R.IT.EEEEEEE !!!!!! Nema joj ravne i ubjedljivo najljepša, najsimpatičnija i sve najjj, najjj !!!! Anema sminkeee skoro nikako !!!
Ako je Angelina jedna od najljepših žena na svijetu onda toplo preporučujem posjet oftamologu. I to kakvom dobrom oftamologu.
ma vala bezveze je ,ko pritka za buraniju
ma nema bez nase fate nista hebo angelinu
KUR.VEŠTINAAAAA!
i angela merkel je na photoshop obradenim slikama dobra (kakva je inace)
HAHAHAHA bas me fino nasmija
[email protected] Nisi ba ni ti za bacit, obro bi te ko paprike iz plastenika :))
prelijepa je andja, mada malcice mrsavija nego sto treba.. pogledajte joj samo nozice na drugoj slici :D
ako si z daj mail
Uh Andjo, izgubih Abdest.
Ma i nije nesto.