Pozirala za magazin Vogue
0

Angelina Jolie je ipak jedna od najljepših žena svijeta

Sarajevo-x.com
(Foto: Vogue)
Mnogi će reći da ona i nije tako lijepa, da je premršava ili da je čak i ostarila da bi se fotografisala za naslovne strane magazina. No, Angelina Jolie je dokazala potpuno suprotno. I dalje je izazovna, seksipilna i vjerovatno jedna od najljepših žena svijeta.

Majke šestero djece, angažovana ambasadorica dobre volje, glumica i rediteljica stala je pred objektiv fotografa Marija Testina i u korzetu pozirala za naslovnu stranu decembarskog izdanja magazina Vogue.

Angelina je pokazala svoju zavodljivu figuru i dokazala da još uvijek važi za seks-simbol. U intervjuu za američko izdanje prestižnog magazina Vogue, glumica je priznala da nije dobra kuharica i da njen sin Pax bolje kuha od nje.

Govorila je Angelina i o svom odnosu sa partnerom Bradom Pittom, o svojoj velikoj porodici i o tome kako je ranije planirala da ima samo dvoje djece.

No, sada je presretna što ima punu kuću potomaka, kojima pruža nesebičnu ljubav i koji joj uzvrađaju istom mjerom.

Kazala je sjajna glumica da ponekad osjeća da je nju odgojio sin Maddox, kojeg je prvog usvojila.

"Iako zna da nisam dobra kuharica, Maddox uvijek pohvali ono što skuham", priznala je Jolie.

Hollywoodska diva se prisjetila i jednog događaja kada je njena kćerka Shiloh pronašla mrtvu pticu i htjela je zadržati, pa je udovoljila njenoj želji i preparirala je.

Priznala je glumica da između nje i Brada i dalje tinja ljubavni plan, te da se njih dvoje savršeno razumiju. Dok jedno radi drugo čuva djecu.

"Kada ga vidim kako se igra s djecom, shvatim koliko ga zapravo volim", istakla je prelijepa Angelina za magazin Vogue.