Angelina Jolie
0

"Majčinstvo me jako iscrpljuje, ali zahvalna sam što imam Brada"

Sarajevo-x.com
Angelina Jolie i Brad Pitt S djecom (Foto: Bangshowbiz)
Angelina Jolie i Brad Pitt S djecom (Foto: Bangshowbiz)
Biti majka je teško i zahtjevno, a mnogo teže je, naravno, biti uspješna majka. Ipak, Angelini Jolie to uspijeva. Mada, nije sve savršeno kako izdaleka izgleda. Glumica je priznala da je veoma iscrpljena i da nije uopće jednostavno odgajati šestero djece.

Holivudska diva izjavila je za magazin Hello da joj odlazak na posao dođe zapravo kao odmor.

"Kada Brad Pitt ili ja odemo na snimanje zapravo se odmorimo od dnevne rutine i svakodnevne brige o djeci. Na neki način, mnogo lakše je raditi satima na filmu nego brinuti o ogromnoj porodici jer to mnogo više umara", priznala je Jolie.

Tridesetpetogodišnja glumica istakla je i to da se mnogo više umara otkako su rođeni blizanci, pa tako uglavnom njen partner provodi više vremena s djecom.

No, iako joj velika porodica ponekad predstavlja pritisak i zadaje brigu, glumica je veoma zahvalna Bradu Pittu koji joj uvijek pomaže oko djece.

"Jako sam zahvalna na tome što još uvijek mogu raditi i uživati u kreativnom dijelu svog života, a uz to ne osjećati krivnju zbog toga što zanemarujem svoje obaveze kao majka. Također, drago mi je što imam pored sebe muškarca kakav je Brad. On uživa u tome da brine o djeci", kazala je rediteljica filma o ljubavnoj priči u ratu u BiH.