Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se pitam,zasto ovi sto se smatraju “slavnim” licnostima bas nista ne rade anonimno,nego sve treba da bude po medijima. Za zene drugih fudbalera se ne cuje,samo ova iskace iza svakog coska!!!!!
pametan je dijamant sto se za iskusniju odlucio a vala nema nesto ni vremena slobodnog...ko'bi ove balavice isteso,a nisi siguran sta ces dobit
@normala99 prfetamente!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glupost, beznacajno...za format selebritija koji na silu zeli biti..znaci wanabbe selebriti klasicni
@opleti Ti si beznačajan druže
@normala99..znam..nije ti lako..kao ni onima sto su ti lajkali..sto prije shvatite da ce vam, ako koju knjigu procitate i komšijskoj sreci se obradujete i vama će duša procvjetati...do tada politika..ko sta i gdje je ko..ko je koga i kako..uzivajte u svom duhovnom blatu
Amra je unovcila svoju vrsnicu,svaka čast
Ljudi moji ne znam čemu prosipati negativu u kometarima na ovaj clanak...nama niko i nista ne valja i na sve smo ogorceni...
Posebno je lijepo sto podrzavaju Roditeljsku kucu u Sarajevu ! U ovim danasnjim vremenima, kada vidis ljude koji rade na unapredjenju kreativnih i sposobnih , a i na pomoci onim najranjivijim kategorijama, ako nista drugo ne mozes, onda bar kupi kartu i kupi neki proizvod koji ti je potreban.
Jooj jest se opapučala. Al i dalje dobar milf. Šukno bi ga njoj ovaj USA, slika 15
sta nam kaze najdraza? je li dobro spavala? sta joj je muzic doruckovao?
Dzeko citavu planetu da je pretrazio bolje zene nebi nasao od Amre.
Konjska glava i ova sponzy su sad uzorne supruge, nevine divne i mile, a u proslosti obje bile auto put m17. Sva se cesta ishabala, al nasle se 2 budaletine da promjene asfalt.
daleko je ovo od lijepe zene.. al fakat.
Sta sve ne radi za promovisanje.Smjesna vec postaje,druge zene se naradile za ovo ,a ona po medijima plijeni paznju.Sramota,pa bar neka izjava zena koje su sve ovo organizovale.
Yea33 ne gledam Zenske price,jer mi njen glas nije za TV.Volim Maju Cengic,Emelu Burdzovic i druge djevojke koje imaju obrazovan glas,bez mahalskog prizvuka.Ona mi je u rangu mahaluse.
kamo srece da je ovakvih promotivaca vise ...samo naprijed Amra
Platis sebi promociju i onda se svadjas sa rajom na klix-u...aahahahaha vrh
jos malo pa milf