{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Almir Ajanović uputio izvinjenje: Ne mogu sebi oprostiti što sam pio alkohol uz tablete za smirenje

14.4.2016. u 15:51
335
224
Almir Ajanović uputio izvinjenje: Ne mogu sebi oprostiti što sam pio alkohol uz tablete za smirenje
335
Almir Ajanović uputio izvinjenje: Ne mogu sebi oprostiti što sam pio alkohol uz tablete za smirenje
Almir Ajanović
Izvršni producent projekta BH Eurosong i autor pjesme "Ljubav je" Almir Ajanović obratio se javnosti izražavajući žaljenje zbog nemilih događaja koji su kulminirali njegovim neprimjerenim ponašanjem.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
"Ne tražim od bilo koga da mi oprosti, jer postoje ponašanja koja su neoprostiva, a, vjerujte mi, samom sebi je najteže oprostiti", napisao je Ajanović.

"Ne tražim ni opravdanja za svoje postupke. Ne mogu se opravdati, ali mogu pokušati da ih objasnim. Već više od pola godine svi mi uključeni u projekat BH Eurosong radimo pod nevjerovatnim pritiskom da se obezbijede neophodna sredstva za odlazak na ovu manifestaciju. Svako od nas se sa tim pritiskom nosio na svoj način. Ne bih da osuđujem, ali neki od tih načina nisu mi se dopadali i već je bilo sukoba zbog toga u ekipi. Vjerovatno se nekima nije dopadao ni način na koji sam se ja nosio sa tim pritiskom. U trenutku kada mi je zdravlje bilo ozbiljno narušeno, doktor mi je prepisao sredstva za smirenje. Sam sebi ne mogu oprostiti što sam konzumirao alkohol u vrijeme dok sam koristio takvu terapiju", naveo je Ajanović u pismenom objašnjenju incidenta u kojem je u utorak navečer na Vlašiću povrijedio nekoliko osoba.

"Naravno, to nije opravdanje, ali može baciti još malo svjetla na događaje sa Vlašića. A kada se priča o tome zakotrljala sa vrha Vlašića, poput snježne grudve se do Sarajeva pretvorila u lavinu. Ne želim time da umanjim vlastitu grešku, ali niti da joj pridajem monstruozne dimenzije kako su se potrudili da učine neki mediji", poručio je nakon zvanične informacije da je izostavljen iz delegacije koja je putovati na Eurosong u Štokholm.

Ajanović se izvinio osobama koje je povrijedio, BHT-u i građanima BiH uz nadu da se ovo neće odraziti na nastup naše zemlje.

"Ukoliko je za dobrobit naše ekipe potrebno da odstupim sa mjesta izvršnog producenta, ja sam to spreman učiniti. Bez imalo oklijevanja ću to uraditi ako ostatak ekipe smatra da bi to pomoglo da se oni u Štokholmu bolje osjećaju", poručio je i dodao da su to ljudi koje voli i sa kojima je blizak, te čije mu je mišljenje najvažnije. Dodao je da ne želi ugroziti odlazak BiH na Eurosong jer je već "toliko sebe ugradio u ovaj projekat".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: