Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@kicked ,ama niti sam imao namjeru,osvrćem se na ono što kaže da je problem kako upisati oca,a da je silovanje koje je provedeno u ratu najveći zločin protiv čovjerčnosti,to stoji i neosporavam,.
svaka čast djevojko ali ti moram nešto opovrgnuti,nisi prva niti jedina koja ne pozna oca,toga je bilo i prije rata ,što zbog silovanja što zbog neznanja majke,ali uvijek se moglo u rubriku ime oca staviti NEPOZNAT,i kao svatko normalno funkcioniraš,šta je tu sporno i mislim da si tu malo teatralna bez razloga,inače drži se i naprijed,..
izvini al ne mozeš silovanje i "neznanje" majke staviti u recenicu ali NIKAKO!
Vi negativni komentatori ste obična stoka koja zaslužuje da bude izmanipulisana i ne žalim vas uopšte. Ja ne znam ima li išta na ovom svijetu da vi smatrate pozitivnim.
Necija skripta ubi komentare..
Zasto ovoliki minusu kome smeta zena borac lavica za istinu i pravdu Sretno Ajna od ❤️ ti zelim.
Ova devojka je multidisciplinarna i zasluzuje podrsku drustva u svakom kontekstu. Sretno lavice ;)
Puna podrska u tvojoj teskoj zivotnoj borbi. Mislim samo da termin "djeca rata" je mozda dobar da olaksa zivot toj djeci, ali sa druge strane umanjuje velicinu zlocina pocinjenog protiv njene i drugih majki koje su prezivjele slicno. Ta djeca su posljedica zlocina a ne rata,
Sretno ajna..
zelim ti mnogo uspjeha Ajna!!!