Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moreš li njega bez snjega ?
Zima je moje omiljeno godisnje doba poslije proljeca,ljeta i jeseni... ;-)
Dabogda neprestala ..
Prelijepa Moskva ❤
Moja Moskva ljepša od Pariza!
Lijep je na slikama, bajka živa, ali kad blokira ulice onda postane ozbiljan problem.
Krasivo! Stvarno prelijepa zimska idila. Moskva,snijeg,ljubav.Klizanje sa punchem u ruci,svjetla lagana u raznim bojama sa svih strana,Moda je drugačija malo ima starog ruha pa kada vidiš kao da je vrijeme stalo.Svi sretni,nasmijani po neki namrgođeni sa sebe snijeg skidaju od grudvanja ili upravo je pao na led..Jako,jako lijepa Moskva abd i ove godine se vidimo.
I u Siriji pada... Samo ne snijeg. Ali i tamo je "ruska zima". http://preppersbalkans.blogspot.com/
Slažem se. sandyc4fun.tumblr.com
@mačo izbi oči bradavicama ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gleda Rus državnu TV i na vijestima čuje da je u Sibiru minus 55°C. Naravno, ne vjeruje vijestima. – E, baš ću da zovnem brata koji tamo živi, da provjerim: – Reci mi brate molim te, koliko je stepeni kod vas ? – Ček’ da pogledam… tu negdje oko -35°C, zašto pitaš ? – Pa ovi na TV lažu, kažu u da je -55°C. – Aaa, pa to je možda napolju!
U jazbinu takvu kad doskitam, Svu noć strašnu, u dimu i buci, Ja droljama svoje pjesme čitam, Kraj lopova s čašom u ruci. Nestat će i niske moje kuće, Neće više biti ni psa mog, Na moskovskom trgu, u svanuće, Izdahnut ću sudio mi Bog.
Jesenjin?
maco, janje, milo, skidam kapu, nisam znala da si tak romanticar ... :) Bije srce i ja blijeda lica Govorim i pijano se klatim: ja sam, kao i vi, propalica, ni ja nemam kamo da se vratim ...
PRIKAŽI ODGOVORE (16)