Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ej bre ovo nije gorila ovo sam bre ja Rada Stanisic
a jasam bigov guzni haver, njegov omiljeni jebac. dok mi on pusi, ja ga branim od ostalih pretendenata na njegov slatki mali cmar.... p.s. kaze se "stjeram vam ga mami u supak"
sceram vam ga svima mami po shupku ..
tata gorila jebo kuju pa se ti rodio, pitt bull
Ovoje moja mama, ona je isto vako ljepa. A ja puno volim jesti govna i prosipati besplatne savjete koje niko ne trazi. Hajmo jebaci, jeftino dajem guze!
.....nakon sto je kod Asima Kurjaka, spojila jajnike i rodila ovog malog RVATA , koji ,sto svi vidite nosi djevojacko prezime : Opametite se !!
Da je vama dole u bosni pameti ko njoj gdje bi vam bio kraj a ne samo psovati jedan drugom majku,sestru itd .....
jebiga i ja sam vako kad sam tek dosao u ameriku, al nisu me razumjeli
Rekla je nije to zub, to mnogo jace zaboli.
divi majmuna isti ko Lutvo iz validne