Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna jako lijepa i pozitivna prica. Svakome bi trebalo biti za primjer bez obzira cime zele da se bave. Svaka cast gospodinu na velikoj zivotnoj odluci i sva sreca u buducem radu. Sretno
sa posla se vrati cista obraza...a uhljebi u sluzbama bakira covica dodika i ostalih lopova prljavog....
Hvala lijepa na divnom komentaru ☺️
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo
Priča je ok, ali nažalost otkriva jednu drugu stranu naše svakodnevice - ispada da je bolje biti odžačar nego vojnik! A vi se sad zapitajte je li to dobro, i da li je svako pljuvanje na vojsku opravdano. A da se pljuje, pljuje se, nemilice!
Sad ce ga porezna nahvatati zbog potencijalnog rada na crno.. :(
Konacno jedna lijepa vijest za primijer, Jadne moje oruzane snage kad je ljudima veca cast nosit radno odijelo od vojne uniforme... Al momku svaka čast...
nije stvar časti nego 570 maraka
Pa pametan covjek,u Vojsci plata 600KM uz to da nikad nisi kuci i nemas nikakve beneficije
Mislim da je ovo rentabilan zanat. Ubacis kuglu sa šiljcima koja prosepi dimnjak i fino naplatis. Ne treba fakultet za ovo, a mjesecno mozes vise zaraditi nego doktor.
Ciscenje kuglom je prevaziđeno drug, ja radim sa alatom od 3000km sa usisivačem i bez penjanja na krov..
hodžačar... 😂
Jeli to onaj sto cisti Hodze?
sretno lijepi
Najbolje bit ođaćar
Neka malo i lijpih priča i dobrih ljudi.
Bravo
HAJRLI MOMAK i hajrli posao . Samo tako dok je vatre bice i odzaka
Samo posteno.Svaka cast.
Na trenutah pomislih da je otišao u crnu legiju
Da svi na ovakav nacin cestito pristupe poslu i zaradzuju novac licnim radom , Bosna i Hercegovina bi blistala od bogastva. Svaka cast za primjer si drugima .
Sretno brate, sve najbolje u tom poslu.