{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Žene više vole svoj mobitel nego dečka

S
29.12.2009. u 22:05
0
25
Žene više vole svoj mobitel nego dečka
0
Žene više vole svoj mobitel nego dečka
Žene više vole svoje mobitele nego dečke, rezultati su nedavno obavljenog istraživanja, piše britanski Daily Mail.
U anketi u kojoj je učestvovalo 4.000 žena, čak četiri od deset ispitanica je kazalo kako se osjeća i više nego loše ukoliko negdje zagube mobilni aparat, a trećina ispitanica je istakla kako bi mogla sretno živjeti i bez muškaraca u svom životu.

Naime u online anketi koju je provela britanska zalogaonica Borro ispitanice su odgovorile da u njihovom životu najvažniju ulogu imaju majke, a zatim fotografije, pa tek onda najbolji prijatelji.

Jedna od pet žena je odgovorila kako bi založila najvrijednije stvari u zamjenu za gotovinu, a veliki broj žena je odgovorio kako bi napustile supruga ili dečka u zamjenu za 700 hiljada funti.

"Ova studija je zaista iznenađujuća. Razumljivo je zašto su majke na prvom mjestu, ali je nevjerovatna činjenica da su ženama vrijedniji mobiteli i fotografije od supruga ili dečka. Razlog tome je vjerovatno što zahvaljujući fotografijama žene čuvaju uspomene na neke događaje u životu, dok zahvaljujući mobitelu žene su uvijek u kontaktu sa prijateljima i porodicom“, kazao je Paul Aitken iz kompanije Borro.

Meuđu najdragocjenijim stvarima jedne žene našli su se i dijamantski prsten, kućni ljubimci, računar, pegla za kosu, torbice i cipelice.

Istraživanje je također otkrilo da je prosječna žena spremna godišnje potrošiti blizu 700 eura za šminku i nakit kako bi 'popravila' svoje raspoloženje.

Na osnovu tog istraživanja najveće blago jedne žene su: majka, fotografije, mobitel, najbolji prijatelj, dečko, dijamantni prsten, kućni ljubimac, zatim računar, pegla za kosu, torbica, autmobil, iPod, pinceta, maskara, stara ljubavna pisma i dijamantne naušnice.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: