Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaahhaha cuj zelite li napraviti bazen? Wtf, ovo skinuli sa nekog clanka kojima su target grupa neki bogatuni, oni preveli i stavili na portal kojima su target grupa socijalni slucajevi ponajvise, ako uopste imaju target grupu.
ma odavno hocu al eto nisam imala izvanredno dizajnersko rjesenje
AVDINA VOLIM TE NA NEVIDJENO😊
eto ljudi. navalite na pravljenje bazena.
Pošto ne mogu da se odlučim izmedju 2 varijante, onda ću napraviti dva bazena. (Fadile izvini😄). Neka jednoga za goste, taaa ćeš!
Ma bježi bolan. Ko će kupovati kupaće kostime i gačice i uz to još i bade-mantile. Ma trošak brate.
To važi sam za ove naše političare.Kakve ba bazene šta vam je jeste normalni.Ljudi jedva preźivljavaju u bosni od plate do plate.
Jos samo investicija i pravim bazen namah :)))
Super. Bazeni su spas za sve. Glavu gore ;)
ne pitate imamo li paaaraa
sad kad Sabija i Dodo ovo vide, ima da akcize skoce za 1000% .... a bake i zeki samo da to sprovedu i shhhsssssss