Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo kad ću ja mirno spavati: 1. Kad legnem i shvatim da sam položio sve ispite u roku, a ne da obnavljam svaku godinu po 2 puta 2. Kad legnem i shvatim da me poslije faxa čeka radno mjesto i da sam već pick neke firme na draftu 3. Kad legnem i skontam da u svakom trenutku imam pare da kupim hranu za preživit\', da popijem kafu u gradu i naravno za kutije cigara 4. Kad legnem i skontam da imam redovan sex i da mi je djevojka ozbiljna, konkretna, direktna i da ne igra neke ljubavne igrice 5. Kad legnem i shvatim da nam je fudbal toliko jak, da repka igra svako prvenstvo, na naši klubovi ligu prvaka/kup uefa svake godine 6. Kad legnem i shvatim da živim u jednom urbanom gradu Šeheru, gdje nisam okružen raznim umnim invalidima od kojih strahujem da me ne iskasape čakijama u tramvaju ...to je sve, poz.
ovo je preseravanje.....
@halo e jes ti tesko, nit imas djecu, nit imas obaveze, DRUGI PEGLAJU ZA TEBE, zivis kod mame....tvoj zivot mora da je tezak
1. Ispušiti joint 2. Najesti se 3. Leći spavati
pop.us.ite racku suprugu, nek vas dobro iz.je.be in neka vam p.i.c.k.u napuni sper.mom do vrha
Ili jednostavno bacit drkicu pred spavanje
Dok sve ovo poradis procitas knjigau djetetu, pocistis kucu operes sudje,opeglas ves spremis garderobu za sutra nema ti spavanja najmanje u pola dva nocu naravno da ces u to doba lako zaspati.
Cuj meditirajte, sta ucite ljude tim hinduistickim sranjima..jos malo uvest cete i meditaciju djeci po Bosanskim skolama..
Jarane da imam vremena za ovo sve...
U pravu si skroz. I ja bi bi do nedavno bila jedna koja bi ti pucala minusa, ali ko nije probao ne moze znati. Nevjerovatan osjecaj.
4 od 6 stvari ukljucuju djecu! Ima i ljudi koji nemaju djece, sta oni trebaju uraditi, peglati i opustiti se !!!
kad dodjem navece sa gradjevine kuci,pa onako sav hrdjav od zeljeza istusiram se,ponekad nestignem ni vecerati zaspem ko klada,tako moj savjet je pljuni u sake zapni i radi cijeli dan pa ces vidjeti kako se lijepo zaspe
joj glupog clanka . zlo mi je ,od doze idiotizma
Yo, brateee, preseli u Doboj.........
RECITE DROGI NE!
Robespirre parazitu. Ti bi da ne ucis, a da polozis. Ti bi da ne radis a da trosis. Ti bi da se drugi bori za tebe. Jednostavno ti bi da lezis, nista da ne radis, a da sve imas. E pa parazitu uzivaj mamu ti lijenu eb, eb, eb, i jeb.
5 stvari za ugodan san 100% funkcionise 1. Abdestit se 2. Klanjati 2 rekata nocnog namaza 3. Leci na desni bok 4. staviti desnu ruku pod desni obraz i prouciti \"Gospodaru, sacuvaj me kazne na Dan kada prozivs Tvoje robove. 5. prouciti ajetul kursiju