Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitam onima koji se skinu sa droge, nije to lako..samo hrabro naprijed.. ovisnost od bilo cega zeznuta stvar, ja se cigara tesko rijesila..
Cestitam onima koji nisu ni bili na drogama. Kako je sve kod nas naopako... Lik narkoman, skine se, i svi mu cestitaju, a onog koji nikad nista nije ni probao, ne spominju... Ovaj drugi je za cestitanja, ne narkoman...
@Sefko pa nije ti ovo Afganistan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Traba se boriti sa dilerima i tu jadnu djecu koje uvuku u ovaj pakao pomoći sustavno
ovdje ulaze kao narkomani, izlaze kao vehabije. ne znas sta je gore al fakat
Zna li iko kako se zove ministar zdravlja FBiH,najozbiljnije pitam,...kako izgleda,čime se čovjek bavi...!?!
Mislim da nasi mediji i samim tim politicari premalo paznje pridaju ovome problemu, a ovaj problem je jedan od kljucnih problema danasnjice. Uzrok mnogih losih dogadjaja je upravo posljedica konzumiranja velikih kolicina narkotika. Moramo vise truda uloziti u budjenje svijesti mladjih populacija o stetnosti ovog zla.
💈🔙🔛🔜
nedo Bog dragi nikom..
svaka čast ko se skine,ali ove sto ja znam sad su postali vehabije sve do jednog,pa neznas šta je gore sad...
Najveća dobrobit za društvo koja se i najbrže postiže, a dobrobit i za same ovisnike i njihove roditelje, bilo bi dati im pristup velikim količinama njihove omiljene droge.
Prije par dana sam pisao redakciji i opet cu.. Drustvo je glavni uzrok sto se omladina treha kubicima i sto ih ovi koji nemaju skole peru zive na ruke...drustvo..ona vrsta koja nema ni karaktera ni obraza ni svoj stav...ta grupina ljudi podlijeze misomoru...izbjegavajte drustva gdje se igraju s vama rijecima..to je danas popularno..jos i ova muzika ma kakvi..imat cemo idiote buducnosti narednih 20 godina..
Od 2003 se drogiram..sva moguca govna probao.. Heroin nikad..a oko njega sve sto je za terapiju to da..l jos ga prasim s vremena na vrijeme..s tim vec par godina sto jedem redovno i pijem crvene sokove..ali crvene samo..zasto ni ja ne znam..ali znam da se nmg sjetit kad me losa spucala ili da se perem..nemam tih problema kao ostali livada glajzeri..pozz od lika kao najveci perač ..imate ih takve na svakom koraku..ja nisam..lazu sve
@Antimarimahunas Ja konzumiram ne dilam..nadjem na cesti..a hoces ga ti "fatat" levatino jedna..svaka jaca ekonomska drzava legalno prodaje i zajedno sa prostitucijom ide..samo kod nas daj vjera i stranki..je li ti nekom dajes pare da se drogira..ako ne dajes onda pusi racku i pij hladnu vodu i ponekad vici uzbuna..
@Karachinadobola hahahah meni je zanimljivo kako su "OVI" protivnici svi isti, u 5 deka.Svi bi (bolest, ovisnost)nesto toljagama da rjesavaju :) i kao uspjeh je zagarantovan. Ehhh doci ce dan kada cemo mi toljagama te maloumnike rjesavati :D ma nooo mi cemo ih u zatvore trpati za te izjave.Polako samo , mozda mi ne mozemo promjeniti svijest ovih maloumnika, ali svijet ce njih(njihova djeca ce znati bolje od njiHa)
Sto vise ovakvih centara, a ne odmah raju slati na psihijatriju u Sarajevu!
To treba u gasolhanu poslati a ne na terapiju ili na psihijatriju...njihovo drkkanje slobodnog vremena ja treba da placam
skinu ih sa herojina a navuku ih na islamski fumdantalizam