Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..pa to je vrlo jednostavno...dok muskarci rade i rintace pravi posao...ona jadna mora da trckara od jednog do drugog sefa da isproba ko je najjaci pa da im svima da pi.c.ke dok ne dodje do vrhovnog lidera...i za to vrijeme mora sve svoje kolege ukopati da bi ona isplivala... ...pa naravno da je sve to stresno...to je stresnije nego otici i odraditi sihtu posao za koji si placen i hajde vozdra kuci... :-)
ajde ne seri ziv bio... i gledaj malo manje sapunica na tv-u...
...pored vas tesko da se moze ijedna sapunica upratiti..kad se upali tv i iskoci turska sapunica...vi zene je upijete u trenutku isto spuzva vodu...tako da ekran pobijeli :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pa potpuno logicno ako uzmemo u obzir da se zene vise opterecuju oko svake gluposti, a muskarci samo oko bitnih stvari. zene se opterecuju oko svojih problema, te problema sestre, mame, tetke, prijateljice, muskarci samo oko svojih. to je jednostavno tako, uvijek bilo, uvijek bit ce, i ne trebaju nam istrazivanja da bi to dokazala.
Zašto ovo "Prenosi Daily Mail" ne stavite na vrh, da odmah znamo da je tabloidsko sr­anje.
Što ne volim ova muško-ženska istraživanja, muškarci ovo, žene ono. Svi smo od krvi i mesa, sve je isto.
...ne kažu džaba "rodio ga tata" :)
Pa nije baš isto druže, ali 'ajde, da ne idemo dalje u diskusiju :) .