Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što mrzim ljude bez samokontrole... KRMCI JEDNI!!!
@zena_udata Odgovor na pitanje - ne, nemojte se ni debljati ni ostaviti muza. Jednostavno se seksajte. Smrsacete i ustedjeti novac, a ocuvati brak.
Kako su zene samo debele,odvratno,ja bih se ubio na njihovom mjestu,ne mogu da ih gledam kako su samo debele.....
nema te teretane koja pretjeranu tecnost iz tijela moze izbiti zbog ostarjelosti i umanjenosti efikasnosti organa pojedinih, to je dio prirode.. 25 predjes i vozdra ti je, u vecini slucaja
Kojih 9 kg? ne valja ova tvrdnja... ja se udebljala 30 kg, a muz 50 kg... E sad ja smrsala tih 30 kg, nakon 1 godine uporne gladi i teretane, a muz slabo.... Da ga ostavim ili da se opet udebljam..?
ma svaka zena koja je u drugoj polovini dvadesetih, nabije nekolike kile svake godine, nema veze jel udata ili nije.... jel ko ikad vidio kakvu arapkinju ili bosanku koja nije ko lopta u tridesetim godinama? nije.. eto.
Koja je razlika između žene i ljubavnice? Oko 30 kg. :)
Ja nisam ozenjen a trbav sam, pa se zivi nekako
a gdje istrazivanje koliko muskarcima stomak naraste nakon sto se ozene?
nemože protiv prirode, onda im preostaje jedino da pjevaju svojim curama: ti si tako debela, ti si tako debela :p