Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitajte cijeli clanak i ako je ikako moguce citajte jos neke stvari, nije na odmet nauciti nesto novo. Ovo se ne odnosi na vanjsko pranje nego na ispiranje rodnice. Ne preporucuje se nikakvo ispiranje, sto ima smisla jer unutrasnjost vagine ili cijev ima svoju mikrofloru koja ne smije biti narusena sapunom ili nekim drugim vjestackim sredstvima. Cum grano salis, postovani! Ako nemate sta da kazete, nemojte.
a sa čime se podmazujete, jel i to na prirodnoj bazi, suncokretovo ulje?
http://www.opetsranje.com/sampon-za-pranje-pi/
Trebamo svi "utuliti" u glavu da i muski i zenski moraju voditi brigu o higijeni i da prirodno svi imamo svoj miris koje je takav kakav je..Prirodan je, haj cao.
o cemu ovaj portal pise ,cccccc pa ovo je jos i gore od novinarskog zutila ma fuuuuj
Ona, ba, da li si ti ikad u zivotu dozivila organizam? Da jesi, ne bi tako brezobrazno razgovarala sa menom!
@Ona: cut the crap.
Okice ne zezaj me da mislis da "cum grano salis" znaci da "da posolim". Evo, napisacu ti, nije mi mrsko, bez obzira na tvoje krajnje ruzno i nepristojno obracanje meni. Dakle, navedeno znaci "sa zrnom soli" sto se odnosi da sve sto radimo radimo promisljeno i mudro, da ne pravimo poteze bez razmisljanja i logike. Ok?
De, ne kenjaj, Ona, guzova ti! Cuj, "da posolimo"...A sta da posolim? Mindzu?
vi ste muskarci papci cim tako pisete,fujjjjjjjjjjjjj
BOŠNJAKINJE PAMETU U GLAVU, A DOLE ŠTA ULETI !
mojoj zeni ja perem genitalije, to se zove dubinsko ciscenje, culi ste nekad za to sigurno
Ja uopce ne perem intimne dijelove tak' da nisam sklona infekcijama. Samo dimsmr.
Pi.cka je nesto najgadnije sto postoji, bolje je ne znat nista o njoj kakvih tu sve s.ranja ima, i nek zenske prvo to sebi utule u glavu pa onda nek seru o ku.cu
Zamisli samo istrazivanja malo ih plaknu pa ubadaju do iznemoglosti zatim ponove pa gledaju koja li se inficirala,sto ti je nauka.
Poruku ovih mamlaza: Žene, nemojte se prati! Kakvi idiot, cccc....