Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odron je... Zapustena... Cudna sminka.. Ni slucna Saski nekadasnjoj
Prije desetak godina sam doticnu sjeo da je odvedem do kuce,kad me ugledao frend iz kafica pored kojeg sam prolazio mi je poslao poruku " nevidis se od pic.."
Gojaznost je individualni problem. Svaka osoba mora naci svoj uzrok problema i odatle poceti odmotavati klupko. Sve ovo nesto kolektivno, univerzalne dijete i ostalo su obicna sranja. Prvo detektujes uzrok prejedanja i kad to rijesis, poceces i jesti normalno. A ove klasicne dijete su isto ko da uporno rjesavas curenje nosa, a ti imas upalu pluca.
jbte kad neko od prežderavanja napravi filozofiju i tešku borbu. mogla bi dobit kakav orden za zasluge.
šta bi sa ovom ženom, pola je nema ?
Gdje je slika prije i poslije?
Gdje je slika prije-poslije?
@Gig4nt j... corava
@Gig4nt ko god je debeo samo čuješ izgovore tipa spor metabolizam, geni, prima mu se sve što pojede, a istina je samo jedna. Ždereš brate.
Ne mora se muciti oko knjige. Evo sve nam je rekla! Sve je u mozgu pa smrsa pa se opet udeblja. Bas je promovisala knjigu...
Nije pila ČAng Šlang XD
Prijeloma vijest.