Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve više ispisuju recepte da bi se folirali pred pacijentom kako znaju izškrabati onih par izraza na latinskom, i bitno je da prepadnu pacijenta da ni slučajno ne propuste otići do apoteke, a kad pacijent izađe iz ordinacije obavezno pogledaju na kalendar i izračunaju koliko je dana ostalo do plate, u tome nikad ne griješe :(((
Najtragicnije mi je kad covjek koji zbog drugih a ne zbog sebe zavrsi kako tako fax i onda paradira nosom o plafon kroz ustanovu u kojoj radi pred pacijentima...mamine muske p..kice.
uh dobro je...mozes mislit kod nas kako je i bez gresaka doktora ? kad nemas da mu dadnes za sadake !!!
ako vam g.a.g. dodje ,popravice vam prosjek.:)
Koliko bi umrlo da nije ljekara?
Znaci nemamo samo mi taj problem, izgleda ni drugi ne zaostaju puno. Samo sto mi itekako prednjacimo. Danas ako hoces adekvatno lijecenje i sam moras biti upoznat sa mnogim stvarima, inace ti se ne pise dobro.
Ma sve u svemu katastrofa, vjerujes li kada odem doktoru sama trazim sta mi treba, blago receno vecina nema poima. Cast izuzecima kojih je stvarno malo. Koliko samo znam bliskih ljudi koje su mogli upropastiti, ali sreca ne vjeruju na prvu nego obidjes vise doktora dok ne utvrdis diagnozu. Stvarno zalosno na sta smo spali. L
Lijep pozdrav za nasu Dunjicu ;-) :-*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a kod nas ni jedna greska nije ustanovljena ...
ako je kod njih 250,koliko ima toga kod nas na :(!!!!!
dodaj nulu
samo jednu nulu hm