Ne žele intimnost s partnerom
4
Zašto su žene ravnodušnije tokom plodnih dana
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUSKARCI DA NEMAJU TAJ ZIVOTINJSKI NAGON ZA SEX VECINA SE NEBI ZENILA...ZATO SE ZENE DA IMAJU REDOVNO STA KARAT....
Zene su od postojanja Eve, uvjek bile velika zagonetka za muskarce. Samo glup muskarac moze reci da razumije zenski mentalni sklop i da kuzi njihova razmisljanja, vrednovanja. Muskarci su uvjek bili samo OVNOVI u poredjenju sa zenama, i sto prije priznamo sami sebi to, ljepse i lakse zivimo.
\"Zena je tu da se voli , ne da se razumije\" neko je rekao Dzaba se zamarate novinari, nikad nista necu skontat. Ako ide - ide ako ne ide kazem sebi daj ba nadji drugu i to je to. Nemos ti shvatit to je zensko bolan
sto se mene tice ona je j..ana bez obzira jesul plodni il neplodni dani
Kod kuce ..muz i zena ,zena cita nesto ,kad najedanput ce ti cuj ...,naucnici su zapisali da Bik moze u godini 3000 puta voditi sex....,a muz ce ti zeni ,idi i upitaj Bika dali je sve sa jednom kravom vodio sex...!
Upravo u ovim momentima muskarci traze utjehu u drugim zenama...veoma kriticni periodi za vezu
istina,ja imam taj zivotinjski nagon bacam ga po 4-5 puta na dan....tesko je je to kontrolisati,mora negdje izaci...
...pored ovakvih \"istraživanja\" ne treba mi forum vic dana...
J.E.B.E.M i TEBE I TVOJ BILOŠKI SAT!!!(grupa hladno pivo)
Ne moze se biti \"ravnodusniji\"! Ili si ravnodusan, ili nisi. Isto bi bilo kada bismo rekli da je neka zena samo malo trudna. Daklem, pridjev \"ravnodusan\" neJma ni komparativ ni superlativ!
Prekjučer sam skoro baoJe. Jučer sam skoro baoJe. Danas sam skoto baoJe. bemJe skoro svaki dan...
Ja znam da u mene mi moja jetrva ima ko u mene mi moja sisu ko tetrapak
zzzz, ništa ti ne znaš:) Žena je mila majka u poređenju sa muškarcem koji voli kitu! Žena i kad se sexa to radi iz interesa, a muškarac to radi jer gine za kitom!
A najgore je sto je sve vise muskraca koji su ko zene, vole ki.tu druze . :-)
Zene su izuzetno pokvarena stvorenja
da zena valja i Bog bi je imo
Lakse malo s drogom sine.....izjede ti mozak