Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost, najnovija istraživanja kažu da treba jesti samo dva puta dnevno. Kako pokrenuti potrošnju masti ako jedeš 9 puta dnevno. To je kao da stalno pališ auto zbog par kilometara. Samo uprlja katalizator.
ja imam u kuci dvije kokosije supe
@rocco ...ja b\' rek\'o da je to hajvej za srčku :)
Za dobro zdravlje j-e-b-i-t-e devet puta dnevno.
@znalac ...e, i ti vala...svaki dan bi jeo...kako te nije stid :)
Pitam se kos u ti naučnici, imajul imena igdje! BUDALAŠTINE! Ljudi ne mogu stiic 2 puta dnevno da jedu. Zamisli Klanjaš 5 puta na dan i 9 puta da jedeš, samo to dvoje ne bi imao vremenaza spavanje akamoli da zaradiš ratu kredita
...od tog sela do čevlj. koride mereš rikvercom doć\'...
...ne šprdam se nazife...sve živa istina...
...dobri su to ljudi...sam\' su malo teški na platit\' vodu :)...kad vide rođu inkasanta, nestaju k\'o pare iz ljubljanske banke :)
a ljubomorni na me vazda bili, ali i na kopernika su pa se ne žalim... davdiš bokte ne vidijo kad ja obučem bijelo odijelo i dođem u svoje selo..volke im oči ispadnu \'\'O O\'\' ko vareni zečevi
...zayebbo bi i radovana i aliju i onog uhljupa sa leptir mašnom :)
...ima u mene mi Dže mi je vikeMdica....ćitavo selo tvoji\' prezimenjaka...zar nisi mog\'o to riješit...pa da jedno 5-6000 puta svaki \"glasuje\" za tebe :)
ja to govorim od 90-tih. sasušio sam se ko vrganj govoreći.
...šteta što ne pobjedi na izborima 90-e...bolje bi nam bilo :)
jesam, zar me ne prepoznade po ljuskama mi u mene?
...mushroom ? :)
...jes\' to ti nazife? :)