Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su mi najjači kad počnu priču mi smo najbolji, drugi nevaljaju ... a šta ako se transplantacija bude radila u Americi, šta će onda da radi "mobilni transplantacioni tim" i šta će vam taj tim ako su ćelije pohranjene " po najvišim standardima pohranjivanja" ? :D
Prvo i prvo, ofiran placeni oglas. Drugo, je li "trideseta uspjesna transplantacija", kao sto pise u naslovu, ili ih je uradjeno na desetine hiljada do sad? Odlucite se.
u svijetu je urađeno desetine hiljada, a kod banke Vita je urađena 30. Ako milion ljudi čuva ćelije, a liječe se jako rijetke bolesti, normalno je da je bilo potrebe samo nekoliko desetina puta. KONTAŠ?