Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam, izražavajte se u fildžanima il' nikako
Neka uzmu konvertor solja u fildzan ;)
Mislim da je omjer 1 naprema 3, otprilike :)
Znaci,ne pijem,ne pusim,ne drogiram se.Jedino uzivanje mi je u dobroj kafi i neki naucnik se sjeti da je stetno.Ma mars!
Nema ih kod mene :D
Ima ima samo skupe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikad u životu nisam ni probala kavu, a kamoli popila.. ipak sam samo 50% Bosanka :P
svi mi kažu da nisam ni malo bosanka jer ne pijem kavu, :)) ...rođena u Hrvatskoj, nikada Bosnu nisam vidjela pa se moji bosanski korijeni malo izbrisali...
ne paše mi miris kave... čudno je, znam, znam... :)
worth it...
Ne serite
Postoje lazi, proklete lazi i glupe, neupotrebljive studije koje sluze samo da opravdaju grant money. -Mark Twain-(uz malu izmjenu autora posta)
Ja mogu da popijem 700 kafa,iz džezvija, aparata i kafemata.
Dobro je da na ovome rade citavi timovi strucnjaka doktora a to sto hiljade djece umire svaki dan bez adekvatne ljekarske njege na tlu Afrike prije svega to nije bitan statisticki faktor
Zavisi kolika je šolja. Ako je WC šolja, onda ima logike :D.
Tacno je to da vise od 2 soljice kafe izazivaju dijabetes. Ali postoji efikasan nacin neutralizacije tog efekta. Dovoljno je nakon kafe popiti nekoliko piva. Hmelj koji se nalazi u pivi je glavni sastojak koji neutralise negatini ucinak kafe. To nije neka novost nego odavno poznato i dokazano..
Sve mi diraj ali mi kafu na miru ostavi.
A sta je sa nama sto pijemo kafu iz fildzana?? https://www.youtube.com/watch?v=NHz24J8OYGs (Y)
Znači skoro cijela Bosna je dijabetičarska zemlja jer se kod nas ništa drugo i ne radi nego se ide s kafe na kafu. Ah da, i trača se na tim kafama... Šta kažete, "istraživači", koju bolest uzrokuje tračanje?
sutra - kafa koristi radu srca .
...pa, boni nebili, na kafu "idem"...
Commie, pritisneš li kad želju, ono čisto radi uroka...?