Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juhuuu
Bravo
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
Problem je u tome sto se fokusirate na stvari u zivotu koje stvarno nisu bitne. Kada sam bio mali imao sam nadu i snove. Vremenom, svakodnevni problemi i borba vam dodju na put i onda propustate stvari koje su zaista bitne, iako su upravo tu, ispred vas! Mislim da bi se sljedeci put trebali zapitati 'da li sam ja stvarno na pravom putu?' Ne zelim biti bezobrazan, ali ljude poput vas stvarno zalim.
Pa, mozda bi trebali upotrijebiti to malo mozdanih celija koje imate i iskoristiti znajne koje sam vam upravo dao. Sretno!
joj liku de skini se sa 4chan-a dok nije kasno... Stid me te dječije pameti. Prvo, arijevci su izmišljeni od strane Hitlera. Drugo, ti si za Hitlera obični slav koji je tek 5. stepen tzv. arijevske rase. U njih su se ubrajali i Poljaci i Rusi, pa si vidio kako su dobro kotirali kod führera.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prije bih zivio u Burmi nego u Dreznici kod Mostara
Ovi Mostarci nit znaju glasat nit znaju trcat